Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Programa de tallers, xerrades i bicicletades del 16 al 21 de setembre a Platja d'Aro

Baix Empordà  -  16/09/2021  -  09:15

Hi destaca l'activitat Vine a l'institut amb bicicleta el proper dimarts 21 de setembre




L'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró proposa un conjunt de cinc activitats gratuïtes del 16 al 21 de setembre, per a tots els públics, amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2021. Una iniciativa que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o en vehicle elèctric. La campanya d'enguany té com el lema Fes salut. Mou-te de manera sostenible, per incidir en quatre qüestions: la salut mental i la salut física, la seguretat, i la resposta davant la COVID-19.

Hi haurà quatre activitats organitzades conjuntament amb Decathlon Platja d'Aro i que es faran davant de l'establiment: dijous 16 de setembre (11-12 h) xerrada sobre bicicletes elèctriques i la possibilitat de provar-ne alguns models. Dissabte 18 de setembre (11-12 h i 18-19 h) dues sessions d'un taller de manteniment de bicicletes i de patinets. Diumenge 19 de setembre (10 h) bicicletada popular amb sortida i arribada des de la botiga amb recorregut de 7 km pel municipi. Dilluns 20 de setembre (11-12 h i 18-19 h) dues sessions de la xerrada sobre nutrició esportiva i salut postural en el treball.

Com a cloenda, dimarts 21 de setembre, conjuntament amb l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro i l'Institut Ridaura s'organitza la diada Vine a l'institut amb bicicleta per als alumnes del centre de secundària. Per participar-hi cal portar casc el dia de l'activitat i fer inscripció prèvia fins al 17 de setembre a l'enllaç https://forms.gle/vG9vXcfHeviSHyj89. Sortides en grup des de l'Oficina de Turisme de Santa Cristina d'Aro (7.45 h), Sake Park de Platja d'Aro (7.45 h) i Centre BTT de Castell d'Aro (7.55 h).

Amb l'adhesió a la Setmana, el municipi vol sensibilitzar la ciutadania sobre els beneficis de la ciutat amable i pacífica; conscienciar sobre la necessitat de reduir l'ús del vehicle privat motoritzat per aconseguir una ciutat menys contaminada; i promoure els mitjans de desplaçament més sostenibles (a peu, en bici i amb transport públic). A escala europea, aquest any se celebren dues dècades de campanyes que continuen donant suport a iniciatives locals en els seus esforços per fer que les viles i les ciutats siguin més segures, verdes, inclusives i accessibles. Durant aquests anys, s'hi ha implicat, a banda dels municipis, moltes administracions, ONG i empreses que ens han ajudat a promoure una mobilitat cada cop més sostenible.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...