Notícies més llegides



La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Jornada d’innovació comercial a Sant Joan les Fonts el proper 20 de setembre

La Garrotxa  -  09/09/2021  -  10:07

L'objectiu és entendre què necessita i quins problemes té el client de proximitat i que cada negoci trobi com el seu producte o servei pot ser una solució




Sant Joan les Fonts acull una jornada d'innovació comercial el proper 20 de setembre

Objectius:

Crear processos que ajudin al comerç a detectar i crear oportunitats, nous serveis, productes o formats. L'objectiu és entendre què necessita i quins problemes té el client de proximitat i que cada negoci trobi com el seu producte o servei pot ser una solució. Treballarem amb sistemes proactius per tal de promoure la innovació en l'ADN del negoci.

Places:

Nombre de places presencials: 20 Nombre de places en línia: Il·limitat.

Preu:

Formació gratuïta per als assistents.
Aquesta actuació és una iniciativa de les Cambres de Comerç i compta amb el suport i finançament de la "Secretaria de Estado de Comercio" i els fons FEDER en el marc del "Programa de Apoyo al Comercio Minorista 2021".

Lloc de celebració:

Presencial: Sala de Plens, Ajuntament de Sant Joan les Fonts Carretera d'Olot, 32 de Sant Joan les Fonts

En línia (un cop realitzada la inscripció al web, i abans de la jornada, es facilitarà l'enllaç per a la connexió a la plataforma ZOOM).

Data i horari:

Dimecres 22 de setembre de 2021 De 14:30 h a 16:30 h

Inscripcions al web:

jornades.feslabossa.cat

Més informació:

Telèfon i WhatsApp: 972 41 85 38
Correu electrònic: feslabossa@cambragirona.org

Temari:

Innovar per atraure el client de proximitat implica observar, revisar i connectar amb un nou client que hem d'entendre per tal d'oferir-li els nostres productes o serveis com a una solució, en el moment que som capaços de cobrir les seves noves necessitats no només vendrem més, sinó que projectarem una imatge actual i atractiva que promourà que tornin i ens recomanin.

Interioritzar en el dia a dia del negoci els processos de la innovació és un procés de millora constant que obliga el negoci a estar molt més present i connectat amb el seu client.

Fase 1: Resetejem els nostres sistemes de creences en vers les necessitats del client, així com accions que anem fent i la seva efectivitat.
Fase 2: Reconnectem, posarem l'atenció en com és el client a qui volem arribar i sobretot què necessita a l'hora de comprar, com compra i com consumeix.

Fase 3: Reiniciem, a partir de la informació que descartem o validem dels processos anteriors definirem accions noves i concretes encaminades a crear nous productes o serveis que ens ajudin a satisfer i sorprendre el nostre client. Per últim, crearem sistemes de seguiment, revisió i millora per interioritzar en el circuit del dia a dia un procés de millora constant.

Ponent:

Ada Pulido Capdevila

Diplomada en Ciències Empresarials i especialitzada en l'àmbit de la gestió comercial i el màrqueting. Es troba orientada al màrqueting de proximitat, mitjançant la realització de tasques d'acompanyament i desenvolupament d'accions comercials en l'àmbit del comerç urbà, a on ha realitzat una intensa activitat en la implementació d'accions de millora de la comercialització i la imatge d'aquest tipus de negoci, i en sectors tan diversos com l'equipament de la persona, complements, alimentació, etc.



#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...