Notícies més llegides



La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Sant Joan les Fonts lamenta la manca d'efectius policials davant un macrobotellot d'un miler de persones

La Garrotxa  -  07/09/2021  -  09:38

L'Ajuntament entén les necessitats d'oci dels joves, però és impossible que sense ajuda d'altres administracions un municipi de poc més de 3.000 habitants tingui eines per controlar aquesta quantitat de públic




Aquesta passada nit hi ha hagut un botellot que ha congregat a l'entorn d'un miler de joves al municipi de Sant Joan les Fonts. En concret, els joves s'han congregat al polígon de les Coromines al llarg de tota la nit. No hi ha hagut desperfectes a l'entorn, però sí grans quantitats de residus i deixalles que encara eren visibles a primera hora.

Des del consistori lamentem que aquest fet s'hagi produït davant d'una clara manca d'efectius policials a les zones rurals. La manca d'agents de Mossos la patim en el dia a dia i es fa encara més evident quan hi ha situacions d'excepcionals davant els quals els consistoris no podem fer res tot i els riscos evidents que es podrien haver produït per la seguretat ciutadana. Es dona el cas que aquesta concentració s'ha produït després que s'hagués blindat els accessos a Les Preses però el dispositiu no va contemplar que es busquessin altres ubicacions com així ha passat, en aquest cas al nostre municipi.

L'Ajuntament entén les necessitats d'oci dels joves, però és impossible que sense ajuda d'altres administracions un municipi de poc més de 3.000 habitants tingui eines per controlar aquesta quantitat de públic. Una situació que ens ha deixat desemparats i demanem mesures perquè no es repeteixi.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...