Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Les Festes del Tura arriben al seu equador

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  06/09/2021  -  18:48

La cursa d’orientació Orientura ha estat un dels principals actes de les Festes del Tura d’aquest matí que també han comptat amb l’espectacle de Xiula com a proposta musical del Parc Nou




Un centenar de persones, principalment joves i famílies, han participat de l’Orientura aquest dilluns 6 de setembre al matí. La XII Cursa d’Orientació que organitza l’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura i Gastant Keks ha sortit del parc Simon i, des d’aquest punt, els participants han seguit un recorregut al voltant del volcà Montsacopa que també els ha portat per diversos indrets de la ciutat amb l’objectiu de trobar totes les fites.

L’Orientura ha estat una de les activitats familiars d’aquest dimecres que, al migdia, ha programat l’actuació del grup Xiula. El Parc Nou ha estat l’escenari del concert d’un dels fenòmens del moment per a infants i les seves famílies per l’energia i el bon humor que transmeten.

Marc Parrot ha estat l’encarregat d’obrir les activitats de tarda. A l’escenari del Parc Nou, el cantant ha ofert un concert íntim i especial per viatjar des de les textures electròniques fins a l'estil més acústic.

A la mateixa hora que al parc Miquel Martí i Pol començava el torneig 3x3 per la igualtat (17 h), a la plaça de braus s’iniciava el concert de blues. The Rusties Blues Band ha pujat a l’escenari de la plaça de braus on ha presentat el seu treball més recent, tot i la pluja que ha començat a fer acte de presència aquesta tarda a Olot. El concert s’ha pogut celebrar amb normalitat i en aquests moments a la plaça de braus és el torn del grup A contrablues.

El tercer dia de Festes del Tura finalitzarà amb dos concerts més: el que Diluvi oferirà a partir de les 20.30 h al Parc Nou i el de Momi Maiga a les 22 h a la plaça de braus.

Les Festes del Tura van començar dissabte 4 de setembre amb les tres sessions del ball de la faràndula i finalitzaran demà passat, dimecres 8 amb el ball de les espelmes i l’espectacle pirotècnic. Durant aquests 5 dies s’han programat fins a una cinquantena d’activitats arreu d’Olot entre espectacles, concerts i actes esportius.


Autor: Redacció


#olot #fdt #festesdeltura


#olot #fdt #festesdeltura





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...