Notícies més llegides



Alt Empordà


Colera

Detenen un home per conduir sense permís i sota els efectes de l'alcohol a Colera

Alt Empordà  -  27/08/2021  -  15:43

El conductor, que triplicava la taxa màxima d'alcoholèmia, va xocar amb un altre vehicle ocasionant tres ferits lleus


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir un home de 50 anys, de nacionalitat francesa i resident a París, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol i sense haver obtingut mai el permís de conduir.

Els fets van passar ahir, cap a les cinc de la tarda, quan els agents van tenir coneixement d'una col·lisió frontal entre dos vehicles a la carretera N-260, al punt quilomètric 9, a Colera.

Quan els mossos van identificar el conductor d'un dels vehicles, van detectar que presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. En fer-li la primera prova va donar un resultat positiu de 0.79 mg d'alcohol per litre d'aire expirat.

Es dona el cas que aquest mateix conductor, qui va ocasionar l'accident, no havia disposat mai de permís de conduir i tampoc disposava d'assegurança del vehicle.

Els agents van procedir a la seva detenció com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sense haver obtingut mai la corresponent autorització i fer-ho sota els efectes de begudes alcohòliques amb un resultat d'accident.

El detingut, amb nombrosos antecedents, ha passat avui a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

Cau per un marge quan conduïa la motocicleta en estat ebri

Avui, a les quatre del matí, la Policia Local de Port de la Selva ha alertat als Mossos per l'accident d'un motorista al carrer Punta de la Creu de la mateixa localitat.

Quan els agents han arribat al lloc dels fets, els serveis sanitaris estaven atenent el conductor que havia patit una sortida de via i el ciclomotor es trobava en un marge de tres metres. Els agents, després de comprovar que havia resultat ferit lleu, li han fet la prova d'alcoholèmia i ha donat un resultat positiu de 0,82 mg/l.

Per aquest motiu, s'ha denunciat penalment el conductor per delicte contra la seguretat viària i ha quedat citat per declarar davant el jutjat d'instrucció de Figueres.


Autor: Redacció


#colera


#colera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...