Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge i Sant Antoni

Joina completa amb èxit el cicle de concerts Aborígen

Baix Empordà  -  27/08/2021  -  15:05

Els quatre concerts del cicle Aborígens han superat les expectatives i han deixat satisfets els organitzadors davant la resposta obtinguda




L’actuació de Joina va completar amb èxit la programació Aborígens, un cicle de quatre concerts que han tingut lloc els quatre primers diumenges del mes d’agost. A la Plaça d’Armes del castell de Calonge, que va comptar amb la presència d’un centenar de persones, Joina, una de les principals figures emergents de l’escena del rap català, va presentar el seu àlbum ÒRBITA 9.18, un disc que orbita al voltant de trobar “el propi refugi”. El cicle Aborígens, que ha tingut el propòsit principal de donar visibilitat i projecció al talent musical de proximitat, ha format part de la programació del 25è aniversari de l’Estiu Actiu, sent una de les novetats destacades.

Organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb la col·laboració de la Casa de la Música del Gironès, el cicle Aborígens ha superat les expectatives i ha deixat satisfets els organitzadors davant la resposta obtinguda, tant dels assistents, que en tots els concerts han superat el centenar de persones, com dels artistes, per la seva implicació i les seves qualitats musicals. El primer concert va anar a càrrec de B1N0, que va actuar l’1 d’agost a la Sala Fontova de Calonge. La resta de concerts, a la Plaça d’Armes del castell de Calonge, van ser: el 8 d’agost, Jordi Serradell; el 15 d’agost, Kumbara; i el 22 d’agost, Joina.

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb aquesta iniciativa, ha confirmat el compromís municipal amb la cultura, ja que els concerts han servit de plataforma perquè els artistes puguin consolidar els seus projectes. El cicle Aborígens ha donat veu als talents emergents vinculats al territori i ha ofert propostes noves adreçades, majoritàriament, a públic jove.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...