Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

L’Ajuntament de Girona oferirà 2.006 places per practicar activitat física durant el curs 2021-2022

Actualitat Girona  -  20/08/2021  -  12:13

Hi haurà un total de 95 propostes d’activitats fisicoesportives i aquàtiques que comptaran amb mesures de seguretat per la COVID-19


Ajuntament de Girona

Ajuntament de Girona



L’Ajuntament de Girona, a través del Servei Municipal d’Esports, oferirà 2.006 places per practicar activitat física durant el proper curs 2021-2022. En total hi haurà 95 propostes d’activitats fisicoesportives i aquàtiques que comptaran amb mesures de seguretat per la COVID-19. El període de preinscripció començarà aquest proper dimarts, dia 24 d’agost, i finalitzarà el diumenge 5 de setembre.

Les propostes de la programació esportiva municipal es portaran a terme als pavellons municipals de Palau i Fontajau, a les piscines municipals de Palau i de Santa Eugènia - Can Gibert del Pla, a la zona esportiva de la Devesa, als centres escolars Joan Bruguera, Verd i Pericot, i als locals socials de Sant Daniel i Germans Sàbat – Taialà.

Com a novetat, aquest any s’oferirà pilates al Pavelló Municipal de Girona-Fontajau en un nou horari, a les 7.30 h, i escola de tenis tant per a nens i nenes de 4 i 5 anys com per a joves majors de 18 anys, cada divendres a la zona esportiva de la Devesa. A més, enguany també s’ampliarà l’oferta de les activitats fisicoesportives a la sala d’activitats de la piscina municipal de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla.

L’oferta d’activitats fisicoesportives i aquàtiques està dissenyada pensant en les diferents franges d’edat de la ciutadania, i inclou propostes de diferents intensitats i característiques tècniques. “Obrim les inscripcions i animo tothom a apuntar-se a les activitats que es desenvoluparan en uns equipaments que compleixen les garanties de seguretat necessàries per evitar contagis de la COVID-19, com hem estat demostrant durant tot aquest temps”, ha assegurat el regidor d'Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, que ha afirmat que “l’objectiu de l’oferta és de fomentar i promoure la pràctica de l'activitat física i de l'esport, així com de millorar els hàbits esportius de  la ciutadania”.

L’inici de les activitats està previst per a la setmana de l’1 d’octubre. Podeu consultar tota la informació de les activitats, la programació, el calendari, el procés de preinscripció o el sistema d’adjudicació de places al web del Servei Municipal d’Esports.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...