Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

L’Ajuntament de Girona ampliarà l’aparcament del local social de Torre Gironella

Actualitat Girona  -  19/08/2021  -  11:52

Es tracta d’una petició dels veïns i veïnes del barri en el marc dels pressupostos participats del 2019




L’Ajuntament de Girona ampliarà l’aparcament del local social de Torre Gironella. Aquesta és una petició que els veïns i veïnes del barri van fer arribar al consistori a través dels últims pressupostos participats, els de l’any 2019. L’actuació s’ha adjudicat a l’empresa Obres i Construccions Germans Cruz per un import de 19.087,87 euros (IVA inclòs).

Els treballs consistiran en ampliar la zona en 140 m2 amb un acabat de grava reciclada respectant les mateixes característiques que té l’aparcament actualment. Primer s’haurà de desbrossar l’espai i anivellar el terreny. Per delimitar el nou aparcament es col·locaran travesses i pilones al perímetre, fins a tocar els arbres i talussos naturals. Està previst que els operaris comencin a treballar en l’obra a principis del mes de setembre, i que l’actuació s’allargui sis mesos.

"Aquesta zona d’estacionament es va construir el 2015 arran d’una petició de l’Associació de Veïns de Torre Gironella a través dels pressupostos participats. Ara, i per la mateixa via, han demanat la seva ampliació perquè la zona ha quedat petita", afirma la regidora de Ciutadania de l’Ajuntament de Girona, M. Àngels Cedacers, que explica que "l’indret es troba just al darrere del local social, on es desenvolupen diferents activitats per dinamitzar el barri".

L’ampliació tindrà lloc després que hagin finalitzat les obres de millora del camí d’accés a l’aparcament. Una tasca imprescindible perquè la maquinària necessària per engrandir el pàrquing pugui accedir al punt d’actuació.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...