Notícies més llegides



Catalunya Nord


Banyuls de la Marenda

Neix el Petit Festival de la Costa Vermella

Catalunya Nord  -  18/08/2021  -  07:31

La primera edició, dedicada a l’element de l’aigua, es farà del 25 al 28 d’agost a Banyuls de la Marenda, Cervera de la Marenda, Cotlliure i Port-Vendres




La Catalunya del Nord comptarà amb un nou esdeveniment que relligarà l’art i la ciència, alhora que reivindicarà el potencial cultural del territori. Es tracta del Petit Festival de la Costa Vermella, un projecte impulsat per l’escenògrafa i directora Razenka Lavant, que resideix entre París i el territori nord-català, i que ha estat l’encarregada de dibuixar un programa complet per bastir la iniciativa. 

En concret, el nou festival es desenvoluparà durant quatre anys i en quatre ciutats temàtiques diferents -Banyuls de la Marenda, Cervera de la Marenda, Cotlliure i Port-Vendres- vinculades, al seu torn, amb els quatre elements: l’aigua, la terra, el foc i l’aire. “Avui, parlar del medi ambient és d’una urgència absoluta. Tots els mitjans són vàlids per alertar, explicar i proposar línies de reflexió”, assenyala Lavant, que també subratlla que el festival s’erigeix en un “mitjà d’alerta amb capacitat per explicar i proposar moments lúdics i de convivència per abordar aquestes qüestions vitals”. 

La primera edició, que tindrà lloc del 25 al 28 d’agost, estarà dedicada a l’element de l’aigua i se celebrarà en tots els municipis integrants. “Pel que fa al seu contingut, el festival proposarà espectacles, conferències i reflexions sobre la defensa del medi ambient a través de tallers, d’exposicions, concursos d’escriptura i de performances amb Pierre Richard i Denis Lavant”, detalla l’organitzadora. 

Al mateix temps, el Petit Festival de la Costa Vermella també comptarà amb la presència de Jean-Marc Barr i projectarà l’emblemàtic film ‘Le Grand Bleu’, entre altres activitats previstes en el programa. Per a més informació, els interessats poden visitar el web de l’esdeveniment: lepetitfestivaldelacotevermeille.fr.


Autor: Redacció


#banyuls #cotlliure #portvendres #festival #costavermella


#banyuls #cervera #cotlliure #portvendres #festival #costavermella





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...