Notícies més llegides




+ Notícies


Vilobí d'Onyar

Els Mossos d'Esquadra detenen tres homes al Gironès per cometre dos furts al descuit a l'AP-7

+ Notícies  -  10/08/2021  -  14:56

Se'ls va detenir in fraganti quan intentaven cometre un furt en una àrea de descans de l'AP-7, al seu pas per Vilobí d'Onyar


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



Els Mossos d'Esquadra de la comissaria Santa Coloma de Farners juntament amb mossos de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el dia 6 d'agost tres homes d'entre 41 i 44 anys, de nacionalitat kosovar i iugoslava, com a presumptes autors de dos delictes de furt, un d'ells en grau de temptativa i un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

Els fets van succeir el mateix dia a l'altura del punt quilomètric 55 de l'AP-7 en sentit sud. Pels volts de les 17:00 hores els Mossos van rebre l'avís que els ocupants d'un turisme intentaven furtar les pertinences als conductors de les àrees de servei.

Amb aquesta informació es va iniciar una recerca i als pocs minuts una patrulla de trànsit amb vehicle no logotipat, va localitzar el vehicle sospitós aturat a l'àrea de descans del punt quilomètric 76 de l'AP-7 sentit sud, al terme municipal de Vilobí d'Onyar, darrere d'una autocaravana. Els policies van veure que a l'interior del turisme hi havia dos homes que vigilaven, mentre un tercer estava ajupit al costat d'una autocaravana amb la clara intenció de sostreure alguna cosa.

Els mossos van barrar el pas al vehicle sospitós abans que iniciés la fugida i en el moment de la detenció, un dels lladres va intentar agredir els agents. Seguidament van escorcollar el vehicle i van localitzar els diners en efectiu sostrets al primer furt.

Pel que fa al propietari de l'autocaravana, va manifestar als agents que els dos ocupants del vehicle l'havien intentat distreure per tal que el tercer lladre pogués entrar a l'autocaravana.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents, van passar el dia 7 d'agost a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Autor: Redacció


#mossos


#mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...