Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro celebra de l'11 al 15 d'agost la seva Festa Major

Baix Empordà  -  06/08/2021  -  17:10

Actuacions de Buhos, Els Amics de les Arts, Momo, Arjau, Gospel d'Aro o Els Atrapasomnis




Platja d'Aro celebra de l'11 al 15 d'agost la seva Festa Major 2021, amb una trentena d'activitats adaptades a les circumstàncies actuals: majoritàriament a l'aire lliure, amb aforament limitat o reserva prèvia d'entrada al lloc web entrades.platjadaro.com o al Punt d'Informació Turística de l'Av. S'Agaró (10-14 h i 17-21 h). L'agenda d'actes ofereix una proposta que té la voluntat d'esdevenir atractiva per a tots els públics i totes les edats, on la música, l'esport i l'animació infantil són les grans protagonistes de la programació dissenyada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró (estiucps.platjadaro.com). Enguany s'ha recuperat el concurs de cartells entre els alumnes de l'Escola d'Art d'Olot per escollir la imatge de la celebració, assolida per Judit Bañeras amb la proposta La mar salada.

Enguany les entitats locals són les grans protagonistes de la festa. D'una banda la Comissió de Festes de la Urbanització Dalmau de Platja d'Aro en serà la pregonera dimecres 11 d'agost (21 h) en reconeixement a la seva trajectòria i tasca organitzativa en la celebració al seu barri i que fa dos anys que no poden fer per la COVID-19. Alhora diverses associacions gestionaran el servei de bar a l'exterior de l'Espai Masia Bas amb dues barres amb la participació d'ACAVI, ETC Teatre, Coral de la Vall d'Aro, Gospel d'Aro i Associació de Veïns del Ridaura amb propostes diferenciades de montaditos, vi, cava i aigua; i refrescos, cerveses i entrepans. Les consumicions seran a taula, obert a tothom, i qui tingui tiquet per als concerts podrà entrar i sortir del recinte (però sempre cal beure o menjar fora de l'Espai Masia Bas). Horari: dimecres 11 d'agost 20-00 h, dijous 12 d'agost 19.00 h; i divendres 13, dissabte 14 i diumenge 15 d'agost 21-00 h.

Justament a l'Espai Masia Bas, amb un aforament de 500 persones s'hi faran els actes de format més gran, sempre amb seient. Dimecres 11 d'agost: pregó de Festa Major (21 h) i gala final del concurs d'habilitats artístiques Tu de què vas! (21.30 h) amb 13 finalistes que opten als 2.200 euros en guardons (1r, 2n i 3r Premi i Local) amb actuacions musicals, de dansa, ball, màgia i poesia escènica; que també inclourà una acció comunitària de sensibilització per la igualtat i retransmès en directe per Televisió Costa Brava i en streaming al seu facebook. En mateix escenari hi actuarà La Principal de La Bisbal, dijous 12 d'agost (dues sessions: 19.30 h i 22.30 h); Buhos, divendres 13 d'agost (22.30 h); Els Amics de les Arts, dissabte 14 d'agost (22.30 h) i el grup de tribut a Queen, Momo, diumenge 15 d'agost (22 h). En l'àmbit musical també amb seient hi haurà el concert del Duo Nihz Klezmer en el marc del Festival de Guitarra Girona Costa Brava a l'Església de Santa Maria, divendres 13 d'agost (21.30 h), l'actuació de Gospel d'Aro a la Plaça del Mil·lenari, dissabte 14 d'agost (21.30 h), sardanes per escoltar amb La Principal de Cassà a la Plaça Major i espectacle d'havaneres amb Arjau a la Plaça del Mil·lenari diumenge 15 d'agost (19.30 h i 22.30 h respectivament).

Dimecres 11 d'agost (14-21.30 h) al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro s'hi farà la primera edició de l'Aro Gaming Fest 2021 un torneig del videojoc FIFA21 amb 64 places de competició (inscripció prèvia), però obert també al públic (entrada prèvia) doncs hi haurà pantalles gegants per seguir la competició i activitats paral·leles, música i un estand d'emprenedoria. Diumenge 15 d'agost (10-21 h) també al Palau s'hi farà la 9a edició de la fira de col·leccionisme freak Firafan amb 28 estands de productes relacionats amb el cinema, sèries televisió i d'animació, còmic, literatura fantàstica i de ciència ficció, música, videojocs i marxandatge relacionat. Entrada prèvia gratuïta o col·laborativa amb l'entitat organitzadora, Arocinema (2 o 7 euros) al web de l'entitat entre tres franges horàries (10-13.45 h · 14-17.45 h · 18-20.45 h).
Per als més menuts L'Hora del Conte amb El peix irisat! als Jardins de la Masia Bas, dijous 12 d'agost (18 h) i el mateix dia al Passeig Marítim amb Av. Costa Brava (20 h) visita d'en Xalarí i presentació de la seva germana petita, la Xalarina; l'animació de Rikus a la Plaça Major, divendres 13 d'agost (19 h), l'espectacle infantil dels Atrapasomnis, també a la Plaça Major dissabte 14 d'agost (19 h) i els autos de xoc sostenibles Ecoxocs -a partir de 2 anys acompanyats d'un adult- a la Plaça del Mil·lenari, diumenge 15 d'agost (18-21 h). En l'àmbit popular hi haurà concurs de captura de síndries, visites guiades i naturalistes i missa solemne; i en l'esportiu sessions d'hipopressius i de ioga integral, masterclass de zumba i d'spinning i torneig d'escacs (sempre amb inscripció prèvia).


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro


Arxiu adjunt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...