Notícies més llegides




Lleida


Lleida

La Fundació 'la Caixa' i CaixaBank col·laboren amb Ilersis per fer front a l'impacte social i econòmic de la Covid-19 en els serveis d'atenció a la discapacitat

Lleida  -  29/07/2021  -  14:34

La pandèmia ha tingut una incidència força greu en els serveis d'atenció a la discapacitat d'Ilersis




CaixaBank, a través d'una aportació econòmica de la Fundació "la Caixa", ha mostrat el seu suport a la Fundació Privada Ilersis per tal de minimitzar en la mesura del possible les afectacions socials i econòmiques ocasionades per la pandèmia de la Covid-19 en els serveis d'atenció a la discapacitat.

La pandèmia ha tingut una incidència força greu en els serveis d'atenció a la discapacitat d'Ilersis. D'una banda, ha limitat l'atenció presencial als serveis d'atenció diürna i, de l'altra, ha suposat canvis importants en l'organització i en la gestió dels suports. Tot plegat ha afectat diferents accions enfocades a les persones i al seu benestar, unes mancances que ara requereixen petites inversions imprescindibles per tal de recuperar la normalitat.

Entre les actuacions a implementar, hi ha la necessitat de reobrir el servei de menjador social, un element vital per a les persones amb discapacitat i per a les seves famílies, ja que permet el treball d'hàbits personals en un entorn social, proporciona un suport dietètic que genera un retorn positiu en la salut de les persones i, a més, facilita la conciliació familiar.

La col·laboració de CaixaBank i Fundació "la Caixa" permetrà a la Fundació Privada Ilersis reformar el sistema de cloració de l'aigua de manera efectiva independentment del consum diari, així com l'adquisició d'un nou equipament industrial per al rentat de la vaixella, un aparell d'una elevada eficiència energètica i que minimitzarà la despesa d'aigua i electricitat, a la vegada que permetrà una higiene amb totes les garanties de seguretat.

Les dues millores esmentades sumen i es complementen per tal de poder recuperar el servei de menjador d'Ilersis i l'accés amb seguretat al suport diürn especialitzat per a persones amb discapacitat.


Autor: Redacció


#lleida


#lleida





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...