Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Sorteig a Olot dels 100 xecs regal de 100€ per viatjar amb el passaport

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  26/07/2021  -  18:29

L'Ajuntament d'Olot i DinàmiG -conjuntament amb l'Associació de Comerciants d'Olot i l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa- han impulsat aquesta campanya de promoció i reactivació econòmica d'uns dels principals sectors més afectats per la COVID-19


Sorteig

Sorteig



Aquest dilluns 26 de juliol s'ha realitzat el sorteig de la campanya #PassaportOlot per escollir les persones guanyadores d'un dels 100 xecs de regal de 100€ per poder destinar a les seves escapades o viatges a agències d'Olot.

L'Ajuntament d'Olot a través de DinàmiG, amb el suport de l'Associació de Comerciants d'Olot i l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, va impulsar aquesta campanya que des del passat 25 de juny ha fomentat, potenciat i promocionat el comerç i l'hostaleria d'Olot així com les agències de viatges de la ciutat. L'objectiu era contribuir al consum local i potenciació del comerç de proximitat d'Olot a través de les xarxes socials alhora que es promocionaven les agències de viatges a través del sorteig de 100 vals de regall de 100 €.

Participar-hi era molt senzill, s'havia d'incloure l'etiqueta #PassaportOlot a les imatges que es publiquessin a lnstagram mentre es gaudia d'un àpat o es comprava a algun dels establiments de la ciutat. L'usuari o usuària havia d'etiquetar a la imatge o vídeo els comptes de Descobreix Olot, l'Associació de Comerciants d'Olot (ACO) i l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa a Instagram. Tal com es va acordar a les bases, els participants havien de ser majors de 18 anys i disposar de perfil públic. S'hi podia prendre part tantes vegades com es desitgés. Per a les persones que no disposaven d'Instagram, es va crear un perfil de campanya per poders'hi sumar.

En total, hi ha hagut 253 participacions a la campanya PassaportOlot. La gran majoria de les persones de mitjana edat que, pel que fa a la seva procedència, el 90% viuen a Olot, un 5% a la resta de municipis de la Garrotxa i un altre 5% són veïns/es de localitats com Barcelona o Girona.

Durant els propers dies, des de DinàmiG s'aniran avisant als afortunats i afortunades a través de trucada telefònica o contacte per Instagram per donar-los a conèixer la bona notícia. Els premiats (que podeu consultar a www.olot.cat) podran recollir el seu val de regal fins al 2 d'agost a les oficines de DinàmiG, situades al carrer Lorenzana, 15 d'Olot. Aquest migdia ja s'ha fet entrega del premi una de les guanyadores: la Judit Rabat. El xec regal de 100€ es pot utilitzar a qualsevol de les 7 agències de viatges d'Olot durant aquest 2021.

Campanya de suport i acompanyament a les activitats econòmiques afectades per la crisi de la COVID-19

Amb aquesta iniciativa l'Ajuntament d'Olot preveu generar un impacte de 20.000 € a les agències de viatges de la ciutat. La proposta, amb un pressupost de 10.000 €, neix amb l'objectiu de donar suport a aquest sector que ha resultat molt afectat per la COVID-19.

La campanya se suma a altres accions com l'Olot+50 i l'aplicació Garrotxa Approp així com l'Ajut 500, 1000 i 3000 que l'Ajuntament d'Olot ha impulsat per combatre els efectes de la COVID-19 a diversos àmbits i activitats econòmiques de la ciutat amb la voluntat de garantirne la seva viabilitat. Alhora, la nova iniciativa forma part del Pla de Reactivació Econòmica d'Olot i la Garrotxa que l'Ajuntament d'Olot - juntament amb el Consell Comarcal de la Garrotxa - va engegar i han anat implementant de forma coordinada per gestionar esforços, donar suport i fomentar tots els agents, sectors i entitats de la ciutat.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...