Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Reconeixement als estudiants olotins amb millors notes a la selectivitat

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  15/07/2021  -  20:28

L'Ajuntament ha distingit els dos alumnes amb la puntuació més alta dels quatre centres


Millors notes

Millors notes



Olot ha reconegut avui els alumnes amb millors puntuacions a la selectivitat. Concretament, han rebut el reconeixement els dos alumnes amb millor nota d'accés a la universitat dels quatre centres d'Olot que imparteixen batxillerat.

Es tracta de Llibertat Beà Pascual i Laura Bartrina Genís (Institut Montsacopa); Nerea Aviñó Velázquez i Sunna-Miwa Anderson Anderson (Escola D'art i Superior De Disseny); Clara Martínez Lorente i Júlia Haro Verdaguer (Institut La Garrotxa) i Aina Verdaguer Homs i Xu Yao Chen (Institut Bosc De La Coma).

Els estudiants han signat en el Llibre d'Honor Jove de la Ciutat i han rebut de mans de la regidora d'Educació i Joventut, Mariona Camps, i de l'alcalde d'Olot, Pep Berga, un certificat d'acreditació del reconeixement i una insígnia d'Olot en forma d'ala.

En nom de tots, Sunna-Miwa Anderson Anderson ha agraït "aquest reconeixement que ens fa il·lusió per tot el que hem treballat durant aquest curs".

Per la seva banda, la regidora d'Educació, Mariona Camps, els ha felicitat per la feina i ha fet extensiu el reconeixement a les respectives famílies, centres i comunitat educativa.

"Les bones notes requereixen un esforç individual, reconeixen el compromís i són el resultat a tota una trajectòria", ha subratllat l'alcalde Pep Berga per tancar l'acte.

El batlle els ha animat a "continuar amb aquest compromís, a estudiar el que us agradi més i que, des del camp al qual us vulgueu dedicar, treballeu per a la comunitat, per fer un món millor i que sempre penseu en Olot".


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...