Notícies més llegides



Alt Empordà


Roses

Roses inicia una campanya de sensibilització per millorar la recollida de residus

Alt Empordà  -  14/07/2021  -  18:20

Els objectius d'aquestes accions són continuar oferint informació sobre la implantació de recollida de fracció orgànica




Des d'ahir i fins al pròxim 31 de juliol, es duu a terme a Roses una campanya de sensibilització ciutadana sobre recollida de residus dirigida tant a la ciutadania general, a través d'un punt informatiu itinerant que anirà recorrent diferents espais del municipi, com de visites d'assessorament a establiments comercials i hostalers.

Els objectius d'aquestes accions són continuar oferint informació sobre la implantació de recollida de fracció orgànica iniciada al municipi ara fa uns mesos, sensibilitzar la ciutadania sobre els avantatges mediambientals i econòmics que impliquen per a la població una bona gestió de residus, així com millorar el sistema de recollida selectiva que l'Ajuntament ofereix als establiments comercials, hostalers i grans productors.

Pel que fa a la ciutadania general, la campanya es desenvolupa des d'ahir a través de la instal·lació d'un punt informatiu on dos informadors/es ambientals faciliten tota la informació necessària. L'estand recorrerà diferents espais del centre i urbanitzacions de Roses (veure programa adjunt), de dimarts a dissabte, de 10 a 13 i de 17 a 20 h. Aspectes com quin residus cal dipositar als diferents contenidors, com fer una correcta utilització dels mateixos o quins són els serveis gratuïts i a domicili que l'Ajuntament ofereix per a voluminosos i restes de jardineria seran les informacions facilitades.

El regidor d'Infraestructures i Serveis de Roses, Juan Manuel Fernández assenyala que "és necessària la implicació de tots els usuaris (particulars i establiments) per millorar la recollida selectiva de totes les tipologies de fraccions i conduir Roses cap a un futur més sostenible, abaratint així també els costos que comporten el tractament dels residus mal seleccionats a l'abocador comarcal. Així doncs, cal fer un correcte ús de les illes de contenidors, dipositant cada tipologia de residu allà on toca i evitant l'impacte negatiu que representa la deposició inapropiada dels residus voluminosos fora dels contenidors".

Paral·lelament a la instal·lació del punt informatiu, es faran també visites a establiments comercials per potenciar l'ús del servei de recollida comercial i el seu funcionament per a les fraccions de paper i cartó, orgànica i envasos.


Autor: Redacció


#roses


#roses





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...