Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

L'Espai Gironès regala experiències gastronòmiques, culturals i d'aventura

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  13/07/2021  -  12:01

La campanya Dream Card, que ha començat aquesta setmana i durarà fins al 14 d'agost, també inclou sortejos de targetes regal


Espai Gironès

Espai Gironès



L'Espai Gironès impulsa una nova campanya, amb el nom de Dream Card, per tornar a premiar als clients. Fins el 14 d'agost regala experiències gastronòmiques, culturals i d'aventura i també targetes regal de fins a 150 euros. Entre les experiències hi ha sopars per a 2 persones a restaurants de les comarques gironines amb estrelles Michelin; experiències relax en spa i balnearis; visites culturals a museus per a grups de 4 persones; Kayak en família al Cap de Creus; o experiències en globus per a 4 persones amb esmorzar de pagès inclòs.

Per participar en els sortejos cal descarregar-se la Dream Card a www.espaidreamcard.com i anar al Punt d'Informació del centre comercial, obert de dilluns a dissabte de les 9:30h a les 22:00h, amb el DNI per acabar de fer el registre. Un cop facilitades les dades el participant sabrà al moment si ha resultat premiat amb una de les experiències (pot triar entre 33 de disponibles) o una targeta regal de 150 euros. En cas de no obtenir premi, podrà participar en el sorteig diari de targetes regal de 20 euros, per gastar als establiments de l'Espai Gironès fins el 31 de desembre.

Recordem que l'Espai Gironès ja ha dut a terme des del mes de maig tres campanyes més, una coincidint amb el 16è aniversari amb l'entrega de targetes regal; una altra adreçada especialment a sectors molt afectats per la pandèmia, com és el cas de la restauració i els cinemes; i una de regals per mitjà d'un joc online.

Aquestes campanyes s'inclouen en el conjunt d'accions que es duen a terme al centre comercial per retornar als clients la confiança dipositada en ells.

L'Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l'empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l'auditoria dels procediments implantats. El centre comercial ha fet una inversió de 190.000 euros el 2020 i de gener a maig d'aquest any 2021 de 135.000 euros més per tal que totes les activitats es desenvolupin amb la màxima seguretat. S'ha demostrat en tot moment que és un espai segur tant per als clients com per als treballadors.

A l'Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s'hi ha de sumar un nombre important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...