Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

Lletera de Campllong aporta 1.300 litres de llet a la campanya 'Cap llar sense aliments'

+ Notícies  -  14/06/2021  -  11:29

Fins al 30 de juny es pot col·laborar amb la campanya impulsada per la Fundació "la Caixa" i CaixaBank a favor dels bancs d'aliments per a que aquests puguin ajudar famílies en situació de vulnerabilitat


Lletera de Campllong ha lliurat 1.344 litres de llet

Lletera de Campllong ha lliurat 1.344 litres de llet



Lletera de Campllong ha lliurat 1.344 litres de llet com a donatiu en espècie a la campanya "Cap llar sense aliments", iniciada el passat mes d'abril per CaixaBank i la Fundació "la Caixa".

A l'acte de lliurament hi ha estat present el vicepresident del Banc d'Aliments de Girona, Josep Mª Pagès, i representants de CaixaBank.

CaixaBank ha recordat que un any després de l'inici de la pandèmia, la demanda d'ajuda alimentària persisteix. Els bancs d'aliments de Catalunya han registrat un increment de peticions d'ajut d'un 30 % l'últim any. Amb l'objectiu de frenar aquest augment, la Fundació "la Caixa" i CaixaBank impulsen la segona edició de la campanya solidària "Cap llar sense aliments" que l'any 2020 va recaptar 700.000 euros a Catalunya i 3,4 milions d'euros al conjunt d'Espanya, amb els quals es van aconseguir 3.600 tones d'aliments bàsics, 785 de les quals a Catalunya.

Segons la Federació Catalana dels Bancs d'Aliments, la demanda d'ajuda va augmentar prop d'un 30 % després del començament de la pandèmia i els bancs d'aliments de les quatre províncies van atendre 60.000 persones més que l'any anterior. Actualment, a Catalunya s'està donant assistència a 256.000 persones a través de 636 entitats socials col·laboradores. A Girona, els bancs d'aliments atenen en aquests moments 46.600 persones a través de 89 entitats.

 


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...