Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Arriba la desena edició del Shopping Nit d'Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  10/06/2021  -  16:59

L'Associació de Comerciants d'Olot torna a organitzar una nova edició d'una de les fites més importants del calendari comercial olotí. Enguany la jornada comptarà amb diversos sortejos i xecs regal




Aquest dissabte 19 de juny Olot tornarà a acollir una de les fites més importants del calendari comercial de la ciutat: l'Olot Shopping Nit. Des de les vuit del vespre fins a les dotze de la mitjanit la ciutat gaudirà de la desena edició d'aquesta campanya del comerç d'Olot en què les botigues oferiran una nit de compres i activitats amb la voluntat de promocionar i potenciar el comerç local i de proximitat.

Després d'un any sense gaudir d'aquesta jornada festiva arran l'afectació de la pandèmia de la COVID-19, els comerciants de la ciutat tornen a sumar esforços per potenciar i promocionar el comerç local i de proximitat. L'any passat l'ACO ja va decidir ajornar la celebració de la jornada arran de l'estat d'alarma i les mesures de prevenció, distanciament i higiene.

Enguany, seguint els protocols i mesures de prevenció pel coronavirus COVID-19, la Shopping Nit no disposarà de música en directe, però continua fent un pas més endavant renovant-se i incorporant quatre sortejos i àpats com a premis. Una cinquantena de botigues associades a l'Associació de Comerciants d'Olot participaran d'aquesta acció promocional que arrencarà a les 20 h a la Plaça Major d'Olot.

Sortejos amb grans premis
Per anar escalfant motors, el dimarts 15 de juny arrencarà un sorteig a través de la xarxa social Instagram. Per participar-hi només caldrà seguir el perfil de l'ACO a Instagram @comerciantsolot, fer 'm'agrada' a la publicació del sorteig que es trobarà en aquest compte i, als comentaris, mencionar a dues persones. En cas que es vulgui i de forma opcional, també es podrà compartir el cartell del Shopping Nit als Stories. El període per participar en aquest sorteig finalitzarà el mateix 19 de juny a les 20 h. El guanyador o la guanyadora podrà emportar-se un xec regal de 100 euros. A més, si està present a les 22 h al lloc del sorteig, també se li farà entrega d'un val de regal per un àpat per a dues persones.

Dues hores més tard, a les 24 h de la nit es farà el segon sorteig vinculat amb les xarxes socials i on podran participar totes aquelles persones que hagin penjat una fotografia de la seva compra amb l'etiqueta #olotshoppingnit21. Com en l'anterior cas, el guanyador o guanyadora es podrà emportar un xec de regal de 100 euros i un àpat per a dues persones, si està present al lloc del sorteig quan s'anunciï el nom de l'afortunat o afortunada.

A part, els clients que facin les seves compres durant les quatre hores del Shopping Nit podran participar en els sortejos que s'aniran realitzant a cada hora en punt: les 21 h, 22 h, 23 h i 24 h. En aquest cas, el premi per als guanyadors i guanyadores serà un xec regal de 300 euros per a utilitzar als establiments associats i un àpat per a dues persones a un dels restaurants membres de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa.


Autor: Redacció


#shoppingnit


#shoppingnit





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...