Notícies més llegides



Catalunya Nord


Prats de Molló

El delegat català a França, Daniel Camós, visita la Casa Macià de Prats de Molló

Catalunya Nord  -  03/06/2021  -  22:21

L'equipament ha rebut la visita darrerament de l'arquitecte Germinal Rebull, que assessorarà el projecte


Casa Macià

Casa Macià



La Casa Macià de Prats de Molló continua avançant amb passos ferms. Precisament, aquesta setmana l'equipament ha rebut la visita del delegat del govern de la Generalitat a Catalunya a França, Daniel Camós, tot i que aquesta no ha estat l'única visita darrerament, ja que fa uns dies va visitar l'habitatge l'arquitecte Germinal Rebull, amb l'objectiu de redactar un projecte relatiu a la casa, amb el cost per a condicionar la Casa Macià com a museu. En aquesta visita d'aquesta setmana també hi va estar present en director de la Casa de la Generalitat, Josep Puigbert.

Precisament, Rebull va apuntar que per al projecte d'obres és necessari trobar un arquitecte local, tot i que va subratllar que ell pot dirigir el projecte. El fet que Rebull -fill de la cantautora Teresa Rebull, important artista i activista de la Catalunya del Nord- estigui a París residint dificulta la seva implicació tot amb el projecte com a arquitecte principal.

L'alcalde de Prats de Molló, Claude Ferrer, es mostra satisfet de la trobada amb Camós, i apunta que l'arquitecte es va mostrar "molt orgullós" del projecte que es vol impulsar. "Li ha agradat venir, i de veure els llaços que des de la Catalunya del Nord tenim amb el sud", afegeix el batlle, que també apunta que el projecte final està subjecte al pressupost -en aquests moments s'està treballant en les vies de finançament-, tenint en compte que fins ara, a causa de la pandèmia de la Covid-19, les obres no s'han pogut accelerar a un ritme amb certa normal.

Per la seva banda, Rebull puntualitza la importància que el projecte a la Casa Macià el tiri endavant un professional pròxim a la zona, tot i que ell es mostra predisposat a oferir el seu assessorament. "Puc fer una descripció del que penso, del que veig, ha de ser un projecte molt viu", afegeix Rebull. 


Autor: Redacció


#pratsdemollo #casamacia


#pratsdemollo #casamacia





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...