Notícies més llegides



Alt Empordà


La Jonquera

L'skatepark s'alça com la proposta més votada de la 2a edició dels Pressupostos Participatius de La Jonquera

Alt Empordà  -  03/06/2021  -  11:55

Fins a un total de 109 jonquerencs i jonquerenques han participat en la votació final, que ha deixat com a segona proposta més votada l'habilitació d'una pista de pàdel




La 2a edició dels Pressupostos Participatius de La Jonquera ja té guanyador. Els 109 veïns i veïnes de la vila que han participat en la votació s’han decantat per l’skatepark com a proposta preferida (45 vots), tot i que seguida de molt a prop per la pista de pàdel (44 vots) i el circuit de pump truck (39 vots). En total, han estat catorze dies de votació telemàtica, que han mobilitzat gairebé un 4% del cens de persones majors de 16 anys del poble (i, per tant, amb dret a vot), una xifra que millora en gairebé mig punt l’índex de participació de l’anterior edició dels Pressupostos Participatius.

Atès que l’skatepark ja exhaureix la totalitat de la partida sotmesa a discussió i decisió de la ciutadania de La Jonquera, serà aquesta la proposta que executarà l’Ajuntament. Tot i així, la resta d’actuacions que han rebut amplis suports de les persones participants també seran tingudes en compte de cara al futur.

Sònia Martínez, alcaldessa de La Jonquera, ha agraït “la implicació dels jonquerencs i les jonquerenques des de l’inici del procés participatiu, que va començar amb la realització de propostes i ha finalitzat amb la votació popular” i ha emmarcat les tres propostes que han rebut més suports en “l’interès i atractiu que desperten els esports i l’activitat a l’aire lliure entre els veïns i les veïnes del municipi”.

Es pot consultar el llistat complet de resultats clicant en aquest enllaç.


Autor: Redacció


#lajonquera


#lajonquera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...