Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

L'Espai Gironès celebra el 16è aniversari premiant als clients amb targetes regal

+ Notícies  -  24/05/2021  -  12:28

Durant la campanya, que comença avui i s'acaba el 29 de maig, es reparteixen cada dia 16 targetes de 20 euros a 16 persones


Espai Gironès

Espai Gironès



L'Espai Gironès inicia a partir d'avui i fins al 29 de maig una nova campanya coincidint amb el seu 16è aniversari per premiar un cop més als clients i seguir dinamitzant el centre comercial. Cada dia i fins el 29 de maig es repartiran 16 targetes regal de 20 euros a les 16 primeres persones que s'adrecin, a partir de les 12h, al Punt d'Informació amb un o dos tiquets de compra que sumin un mínim de 30 euros. Les targetes seran vàlides fins al 31 de desembre d'aquest any.

Aquesta campanya es duu a terme després de la que s'ha fet adreçada especialment a sectors molt afectats per la pandèmia, com és el cas de la restauració i els cinemes, i que ha tingut un gran èxit. La iniciativa ha consistit a regalar vals d'entre 10 i 100 euros per consumir als restaurants i anar als cinemes, i també vals per prendre directament una consumició.

Aquestes accions s'inclouen en el conjunt d'iniciatives que es duen a terme al centre comercial per retornar als clients la confiança dipositada en ells.

L'Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l'empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l'auditoria dels procediments implantats. El centre comercial ha fet una inversió de 190.000 euros el 2020 i de gener a maig d'aquest any 2021 de 135.000 euros més per tal que totes les activitats es desenvolupin amb la màxima seguretat. S'ha demostrat en tot moment que és un espai segur tant per als clients com per als treballadors.

A l'Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s'hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.


Autor: Redacció


#espaigirones


#espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...