Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Olot lliura els premis ‘Joves i Més, 2021’

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  21/05/2021  -  21:19

El Saló de Sessions de l’Ajuntament ha acollit avui l’acte de reconeixement a 10 joves de la ciutat


 premis ‘Joves i Més, 2021’

premis ‘Joves i Més, 2021’



El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot ha acollit avui l’entrega de premis de ‘Joves i Més, 2021’, uns guardons que enguany han celebrat la seva desena edició. Impulsat per l’Àrea d’Educació i Joventut d’Olot amb la col·laboració de l’empresa Rocatomba, aquest reconeixement té l’objectiu de potenciar i reconèixer l’esforç personal dels i les alumnes de quart d’ESO de la ciutat en l’àmbit escolar, així com valorar el seu esperit d’emprenedoria i la seva coherència i compromís amb la ciutat i la Garrotxa. 

En les seves vuit edicions anteriors -la novena convocatòria, que havia de tenir lloc l’any passat, no es va poder celebrar a causa de la situació pandèmica del moment- s’ha reconegut l’actitud i dedicació d’una vuitantena joves de la ciutat i la comarca. Amb relació a aquest any, el jurat es va reunir el passat 12 de maig i van posar de manifest l’excel·lent nivell de tots els participants i la dificultat que havia suposat escollir els 10 guanyadors i guanyadores entre els 24 que s’havien presentat. 

Finalment, els vencedors i les vencedores d’aquesta edició han estat els següents alumnes: Joana Amat (INS Bosc de la Coma); Núria Danés (INS-ESC Cor de Maria); Agnès De Bolós (INS-Escola Pia); Noa López (INS-ESC Cor de Maria); Martina Moliné (INS-Escola Pia); Martina Pla (INS Bosc de la Coma); Jordi Puxeu (INS-Escola Pia); Ciro José Raviña (INS La Garrotxa); Júlia Soler (INS Montsacopa) i Martina Ventura (INS La Garrotxa). Tots ells han assistit a l’acte d’entrega dels premis, que a causa de la situació actual marcada per la Covid-19 ha tingut aforament limitat. Durant l’esdeveniment, han intervingut Clàudia Jané, representant dels i les joves escollides durant el curs 2018-19; Mariona Camps, regidora d’Educació i Joventut, i Pep Berga, alcalde d’Olot. Els joves premiats han signat el Llibre d’Honor Jove de la Ciutat.

Estada al Pirineu

Els alumnes guanyadors gaudiran d’una estada lúdico-educativa de cinc dies, del 23 al 27 d’agost, a l’equipament d’educació ambiental i científica MónNatura Pirineus, a les Planes de Son, on estaran acompanyats per un monitor. El premi inclou les despeses de viatge, l’estada i la manutenció.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...