Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

Gironell i Codina presenten el llibre infantil ‘Un talp al meu jardí’ a Cal Tronc

Besalú, Vila Comtal  -  03/05/2021  -  19:29

L’acte tindrà lloc a Besalú aquest divendres a la tarda i els autors signaran exemplars de l’obra




Aquest pròxim divendres, dia 7 de maig, el pati de Cal Tronc de Besalú esdevindrà l’escenari de la presentació del llibre ‘Un talp al meu jardí’, un acte que comptarà amb la participació de l’autor de l’obra, l’escriptor i periodista besaluenc Martí Gironell, i la il·lustradora de la publicació, Coaner Codina. 

En concret, l’esdeveniment tindrà lloc a les sis de la tarda, i a banda de donar a conèixer el nou llibre també hi haurà la possibilitat d’aconseguir la signatura dels seus respectius creadors. El llibre, de la col·lecció Baobab pertanyent a l’editorial Estrella Polar, està dirigit a menuts de 3 a 5 anys i compta amb un total de 32 pàgines.

Un viatge mediambiental

L’obra ofereix als més petits un viatge sota terra -no hem d’oblidar la naturalesa del protagonista- per tal de conèixer i cuidar l’entorn que ens envolta. En aquest sentit, l’argument gira al voltant d’en Felip, un talp que apareix al jardí de la casa de dos nens, en Quim i el seu germà petit, en Pep. L’animaló els explica que fa molta estona que corria pels túnels i les galeries que havia fet sota terra i que no aconseguia trobar el camí de tornada cap a casa. El motiu? Que tots els forats tenien alguna trampa amagada. Veient aquesta situació, els dos petits el volen ajudar, i per fer-ho hauran d’aventurar-se a baixar sota terra, on viuran una gran aventura subterrània en un món que els farà entendre com és d’important respectar-lo.

Escriptor prolífic

No és la primera vegada que Gironell s’endinsa en el món de la literatura infantil, ja que el 2015 va publicar el conte ‘El nen dibuixat’. Llicenciat en Filologia Anglesa i Periodisme, el garrotxí és conegut per la seva reeixida trajectòria com a escriptor amb obres reconegudes i premiades com ‘La força d’un destí’ (2018), ‘La venjança del bandoler’ (2008) o ‘El pont dels jueus’ (2007). 


Autor: Redacción


#besalu


#besalu





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...