Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

La 9a edició de Fira Orígens ja té data: serà el 20 i 21 de novembre

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  03/05/2021  -  16:06

El recinte firal d'Olot acollirà, després d'un any de parada obligada com a conseqüència de la pandèmia generada per la Covid-19, un any més productors i productes agroalimentaris de qualitat




El 20 i 21 de novembre Olot celebrarà una nova edició de Fira Orígens, la fira agroalimentària dels productes de qualitat de Catalunya que, consolidada després de vuit anys, seguirà apostant fermament pel que l'ha caracteritzat des de la primera edició, els productes i els productors de qualitat.

Promoguda per DinàmiG (Agència d'Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa), Orígens s'ha convertit en cita obligada per a productors d'arreu del territori i també per a un públic interessant en conèixer productes de proximitat i qualitat.

Els visitants podran comprar directament al productor i també podran participar, durant tot el cap de setmana, d'activitats dirigides a tots els públics vinculades amb la cuina de proximitat i el producte ecològic. Durant els dies previs a la fira, la ciutat també organitzarà un seguit d'activitats paral·leles.

L'edició del 2019 va comptar amb 8.000 visitants i més de 48.000 tiquets de tast venuts. Pel que fa les activitats, es van portar a terme 11 sessions a l'Aula de Cuina, 11 degustacions guiades a l'Aula de Tast i 8 tallers infantils. En total la fira va comptar amb 90 productors, dels quals un 36% eren ecològics i el 31% participaven per primera vegada a la fira, fet que demostra la voluntat d'innovació i descoberta constant de nous productes que persegueix Orígens. A més, l'Occitània francesa va ser el territori convidat amb productors del Pirineu Oriental i l'Arieja que van participar a la fira sota el paraigua de POCTEFA, un programa europeu de cooperació territorial per fomentar el desenvolupament sostenible del territori fronterer d'Espanya, França i Andorra.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...