Notícies més llegides




Turisme


Girona

La cadena Oh!Tels, Ona Hotels i la Taula Gironina de Turisme guanyen els premis Hotels & Tourism de CaixaBank a Catalunya

Turisme  -  03/05/2021  -  12:09

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat la capacitat d'adaptació del sector a la situació durant aquest últim any i el compromís de l'entitat per contribuir a la seva recuperació




La cadena Oh!Tels, Ona Hotels i la Taula Gironina de Turisme han resultat guanyadors de la fase regional de la tercera edició dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya (que engloba Tarragona, Girona, Lleida i la Catalunya Central).

Els premis Hotels & Tourism celebren enguany una edició especial i reconeixen les millors iniciatives socials i innovadores que el sector ha posat en marxa durant 2020 per adaptar-se a la crisi derivada de la COVID-19. Després d'analitzar les característiques dels diferents projectes i iniciatives presentades, s'han seleccionat aquestes tres entitats del sector turístic i hoteler com les que han posat en marxa les millors iniciatives en les diferents categories dels premis: "Social", "Innovació" i "Institucional".

La cadena hotelera Oh!Tels ha guanyat el premi a la "Millor iniciativa social", per haver destacat per la seva actuació solidària durant la pandèmia. El 2020, aquesta cadena va posar a disposició del Servei Català de Salut dos hotels medicalitzats, un d'ells l'Hotel Sant Salvador d'El Vendrell de 155 habitacions que donava suport a l'Hospital del Vendrell, i l'hotel Salou Villa Dorada de 260 habitacions, que donava suport als Hospitals de Tarragona Joan XXI, Sant Pau i Santa Tecla. Ha recollit el premi Eduard Farriol.

Ona Hotels ha estat guardonat amb el premi a la "Millor iniciativa innovadora", que reconeix empreses que hagin adaptat o canviat el seu model de negoci per afrontar les conseqüències econòmiques derivades de la pandèmia. En el cas d'Ona Hotels va crear un equip especialitzat en lloguer de llarga estança, adaptant el seu producte hoteler a un nou públic objectiu sorgit de la pandèmia com són els Digital nomads, remote workers, trasllats de localitat per treball i mitges i llargues estades. Com a resultat d'aquesta acció, han posat a disposició de lloguer de llarga estança més de 400 apartaments amb un total de quasi 1000 reserves rebudes. Ha recollit el premi Nacho Barrau.

Finalment, el premi a "Millor iniciativa institucional" s'ha concedit a la Taula Gironina de Turisme, pel seu suport al sector turístic durant la pandèmia. En el seu cas, van ser un referent en aportar informació i llum al sector turístic gironí a través de 10 webinars i el Debat 2020 amb 6 jornades de reflexió i debat del present i futur del sector a les comarques gironines. També ressaltar que la TGT va ser la veu de referència a la demarcació de Girona de tot un sector durant l'any més difícil que ha viscut el turisme des que existeix. Ha recollit el premi Jordi Martí, president de la TGT.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha explicat que aquesta edició especial dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank té com a objectiu reconèixer els esforços i la capacitat d'adaptació que el sector ha demostrat durant 2020 per mitigar l'impacte de la COVID-19. "El turisme és un dels pilars de l'economia espanyola i, amb aquesta iniciativa, ara més que mai, CaixaBank pretén reafirmar el seu compromís amb el sector", ha destacat Masana. A més, ha afegit que l'entitat financera "vol continuar sent una peça clau per a la recuperació de l'economia espanyola i donar suport a les necessitats específiques d'aquest sector fonamental per al país".

Després d'haver superat la fase regional, Oh!Tels, Ona Hotels i la Taula Gironina de Turisme es poden convertir, dins de la seva categoria, en guanyadors dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank a nivell nacional. El jurat seleccionarà dos finalistes per premi, un dels quals serà el guanyador en cadascuna de les categories d'aquesta tercera edició dels guardons. La decisió final es farà pública a la propera edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR), el dia 19 de maig en l'estand que CaixaBank posarà en marxa a la fira.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...