Notícies més llegides



+ Notícies


Puigcerdà

Els Mossos d'Esquadra detenen una parella a Puigcerdà per tràfic de drogues i tinença d'armes

+ Notícies  -  30/04/2021  -  17:53

També han intervingut 1,3 kg de cocaïna, 109 grams d'haixix i una arma de foc


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir un home de 45 anys, de nacionalitat marroquina i una dona de 44 anys, de nacionalitat espanyola, tots dos veïns de Puigcerdà, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de tinença il·lícita d'armes.

A principis d'aquest any els mossos van tenir constància de l'existència d'un pis, al carrer Hostal del Sol de Puigcerdà, on s'adreçaven consumidors habituals de substàncies estupefaents per tal de proveir-se de droga.

Arran d'aquest fet es va obrir una investigació que va permetre confirmar les sospites. Un cop determinat la ubicació exacta pis, els agents van constatar la presència habitual i continuada de consumidors de la mateixa població i de nacionalitat francesa per tal d'adquirir droga. També van determinar que al pis vivia una dona i un home, a qui li constaven nombrosos antecedents per delictes contra la salut pública.

Ahir els investigadors van detenir els dos presumptes implicats i van efectuar una entrada i perquisició al domicili investigat. Durant l'escorcoll van localitzar 1,3 kg de cocaïna, 109 grams d'haixix, un revòlver amb set cartutxos, cinc telèfons mòbils, una bàscula de precisió, retalls de plàstic i altres elements relacionats amb el tràfic de drogues.

Els detinguts han passat aquest matí a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà. El jutge ha decretat l'ingrés a presó de l'home i la llibertat amb càrrecs de la dona.


Autor: Redacció


#puigcerda


#puigcerda





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...