Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Olot saluda la primavera amb una fira multisectorial

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  19/04/2021  -  18:07

La Fira de Primavera es farà l’1 de maig amb un format adaptat a les mesures de control i seguretat per la Covid-19


Ajuntament d'Olot

Ajuntament d'Olot



La ciutat d’Olot donarà la benvinguda a la primavera el pròxim 1 de maig, amb la celebració d’una fira multisectorial al centre de la ciutat. Així, i com cada any, el Firal acollirà el 78è mercat de l’automòbil nou i d’ocasió, així com maquinària de jardí amb la presència de set empreses de la comarca garrotxina. D’altra banda, la secció de complements per a la persona -roba, calçat, bosses de mà, productes d’higiene personal…- se situarà al Firalet, amb un total de 56 parades, mentre que el Firal Petit esdevindrà el punt neuràlgic dels productes de complements de la llar, amb un total de quatre parades que compartiran protagonisme amb parades de fruita, flors i planter. 

A més, el mercat d’artesania s’emplaçarà a la plaça de l’1 d’octubre amb 18 parades de productes elaborats artesanalment, tant alimentaris com de joieria, tèxtils, cosmètics o de ceràmica, entre altres. A la plaça Hospital, paral·lelament, s’instal·larà el mercat de col·leccionisme i andròmines amb una desena de parades -de 9 h a 14 h-, així com el mercat del disc, amb quatre parades -de 10 h a 22 h-.

Exposicions i música

Més enllà d’aquestes parades, la fira multisectorial olotina comptarà amb altres atractius. Un dels quals s’ubicarà a l’Hospici, on s’exposarà la 26a Mostra de bonsai i ‘Suiseki’ organitzada per l’Associació Garrotxina d’Amics del Bonsai -de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h-, mentre que als paratges de la Moixina s’hi celebrarà la vuitena edició de la Cursa de la Moixina, impulsada per Linkinesis i la Faràndula Racing Team. 

Altrament, la Fira de la Primavera d’aquest 2021 comptarà també amb l’actuació musical de Gertrudis -a les 18 h a la plaça de Braus-. En aquest cas, les entrades es poden comprar a partir de demà dimarts als webs descobreixolot.cat i olotcultura.cat. El concert, organitzat per DinàmiG i l’Ajuntament d’Olot, seguirà les mesures de prevenció de la Covid-19 i, per tant, es limitarà l’aforament al 50%, amb un total de 393 entrades a la venda. De fet, aquestes mesures de seguretat es faran extensibles a la resta de propostes de l’esdeveniment firal. Així, es disposarà de sistemes de control d’accessos, limitació d’aforaments, mesures de circulació, senyalització i gels hidroalcohòlics als punts d’entrada i sortida dels diferents espais firals. 

Cal destacar, a més, que els comerços olotins situats al centre obriran les portes durant tot el dia.


Autor: Redacció


#olot


#olot


Arxiu adjunt

Fira Primavera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...