Notícies més llegides



La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

La Plaça de les Fonts es transformarà per adaptar-se a les necessitats detectades en el 'Quedem a la Plaça?'

La Garrotxa  -  31/03/2021  -  10:50

El resultat és la creació d'un nou espai per a jocs infantils




Les trobades del 'Quedem a la Plaça?', una aposta decidida per la participació ciutadana a Sant Joan les Fonts, es van veure aturades per la pandèmia, però segueixen donant resultats. Després de la sessió que es va fer a la Plaça de les Fonts, en va sorgir la necessitat de repensar l'espai públic adaptat a les necessitats dels veïns. Hi havia algun d'aquests espais que no es feia servir i es podia transformar, per exemple amb uns nous jocs infantils.

El procés ha passat per diferents fases. En primer lloc, al 'Quedem a la Plaça?' fet a la Plaça de les Fonts es va apuntar que hi havia algunes zones que no tenien gaire ús des de la seva creació (un espai de petanca) i que això podria canviar-se. A partir d'aquí, es va convidar els veïns a fer propostes (a causa de la pandèmia, s'ha hagut de fer per correu electrònic). D'aquí se n'ha fet una pluja d'idees que s'ha traslladat als serveis tècnics municipals donant com a resultat un nou projecte de millora de la plaça que ara els veïns han pogut tornar a valorar abans de portar-lo a la pràctica.

El resultat és la creació d'un nou espai per a jocs infantils pavimentat amb paviment tou de color que tindrà uns bancs de fusta i tres espais de diversió per a la mainada. El cost aproximat del parc és de 26.000€.

Aquesta pluja d'idees també s'ha posat en marxa ara a la Canya. Una proposa que ara es començarà a fer també a Plaça de la Canya de l'1 d'Octubre. Per això es convida als veïns de la Canya a enviar les seves idees al correu: quedemalaplaca@santjoanlesfonts.cat.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...