Notícies més llegides




Barcelona


Barcelona

Els Mossos d'Esquadra desarticulen un grup especialitzat en robatoris a l'interior de camions estacionats a les àrees de servei

Barcelona  -  28/03/2021  -  09:39

Es caracteritzaven per utilitzar la violència en cas que fossin descoberts




Mossos d’Esquadra de la Unitat Operativa de Mobilitat de la Divisió de Transport  van detenir el passat dimecres tres homes, de 28, 57 i 35 anys, veïns de Barcelona, i Badalona, com a presumptes autors de tres robatoris amb violència i intimidació, un delicte de furt i dos robatoris d’ús de vehicle.

Els detinguts formaven part d’un grup especialitzat en el robatori de la càrrega de camions estacionats a les àrees de servei de les autopistes, principalment l’AP-7, tot i que també van perpetrar robatoris a l’AP-2 i la C-25.

Els robatoris els realitzaven de nit, aprofitant el descans dels conductors i no dubtaven, si eren descoberts, en utilitzar la violència i amenaces per aconseguir sostreure la mercaderia.

Els investigadors van detectar que, malgrat les restriccions de mobilitat nocturna provocada per la pandèmia de la COVID-19, aquest grup es mostrava actiu des de finals de gener d’enguany, quan van cometre un robatori a un camió estacionat a l’Àrea de Servei del Penedès de l’autopista AP-7.

La investigació ha permès la identificació dels tres integrants d’aquest grup especialitzat, els quals tenien antecedents per fets similars, i la seva relació amb diversos robatoris comesos gener i febrer a altres vies d’alta capacitat, en els quals utilitzaven dues furgonetes que prèviament havien sostret.

El passat dimecres es va detenir a Badalona els tres integrants d’aquest grup. En l’operatiu es van recuperar les dues furgonetes sostretes que feien servir per carregar el material sostret, així com un turisme propietat d’un dels detinguts al qual també se l’investiga per  simulació de delicte ja que va simular la seva sostracció.

També es va investigar dues persones més per formar part d’aquest grup criminal i la investigació continua oberta per si poden estar implicats en altres robatoris similars. Els materials sostrets en aquests il·lícits serien paqueteria variada, roba i calçat de marques reconegudes, càpsules de cafè, aparells de climatització, productes d’il·luminació i mascaretes sanitàries.

Els detinguts van passar dijous a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.


Autor: Redacció


#barcelona #mossos


#barcelona #mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...