Notícies més llegides




Barcelona


Matató

Peter Sagan enlluerna la Volta a Mataró

Barcelona  -  27/03/2021  -  09:26

El triple campió del món Peter Sagan (Bora-hansgrohe) ha estat el guanyador de la 6ª etapa de la Volta a Catalunya, un esprint a Mataró en què l'eslovac ha fet valer la seva potència per aconseguir el seu primer triomf de la temporada abans de la darrera etapa a Barcelona


Peter Sagan, just després de guanyar a Mataró / Namuss Films

Peter Sagan, just després de guanyar a Mataró / Namuss Films



La presència de Peter Sagan era un dels grans al·licients l'edició 100 de la Volta Ciclista a Catalunya, i les expectatives s'han vist complertes avui amb el seu triomf a la 6ª etapa de la cursa, probablement l'únic esprint massiu de la setmana després d'una jornada de 193,8 quilòmetres entre Tarragona i Mataró. L'estrella eslovaca s'ha endut d'aquesta manera el seu primer triomf de la temporada, que encararà la setmana vinent a les grans clàssiques belgues.

Des dels primers quilòmetres d'etapa s'ha format una escapada amb Matej Mohoric (Bahrain Victorious), Harold Tejada (Astana-Premier Tech), Dmitrii Strakhov (Gazprom-RusVelo), el jove Mattias Skjelmose (Trek-Segafredo) i Antoine Duchesne (Groupama-FDJ), que ha vist reduït el seu avantatge a un màxim de 4 minuts davant del control del gran grup liderat pel mateix equip Bora-hansgrohe de Sagan, que buscava el triomf d'etapa juntament amb altres equips amb homes ràpids com el Team DSM, Euskaltel-Euskadi o UAE Team Emirates.

Poc després de l'espectacular pas de la cursa pel Circuit de Barcelona-Catalunya, l'escapada ha estat neutralitzada pel gran grup. Només quedava per davant l'ascens a l'Alt El Collet (3ª categoria), que ha propiciat alguns atacs al pilot com el d'un Rémi Cavagna (Deceuninck-Quick Step) que no vol marxar de la Volta sense una victòria i ho ha tornat a intentar un dia després de la seva cavalcada camí de Montserrat. Però res ha pogut evitar una arribada massiva al Camí de la Geganta mataroní, on Sagan ha estat el més ràpid davant el sud-africà Daryl Impey (Israel Start-Up Nation), que ja sabia el que era guanyar a la Volta, i el colombià Sebastián Molano (UAE Team Emirates).

Un gran triomf per a l'eslovac, tot un emblema del ciclisme mundial de la darrera dècada amb els seus títols de campió del món els anys 2015, 2016 i 2017, que ha fet bona la seva participació en l'edició 100 de la Volta, encara més excepcional amb el seu nom entre el quadre de guanyadors.

La Volta a Catalunya es tancarà demà diumenge amb la seva tradicional etapa final amb sortida a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona i final a Montjuïc, enguany amb fins a sis pujades a la part més alta de l'Alt del Castell. Duresa de sobres perquè el líder Adam Yates (Ineos-Grenadiers) hagi de lluitar per defensar el seu avantatge per endur-se la victòria final.


Autor: Redacció


#mataro #lavolta


#mataro #lavolta





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...