Notícies més llegides




Política


Figueres

Nova agrupació de la JSC a l'Empordà

Política  -  26/03/2021  -  18:44

El Portbouenc Gael Rodríguez serà el primer secretari en una executiva que combina persones de l'Alt i el Baix Empordà




Aquest passat dimecres 24 de març es va celebrar l'acte de constitució en format telemàtic de la nova agrupació empordanesa de les joventuts socialistes (JSC). En aquesta trobada virtual va participar-hi el primer secretari del PSC de les Comarques Gironines, Marc Lamuà, que va destacar "la il·lusió i l'energia que transmet el nou projecte". A la constitució de l'agrupació també hi van intervenir el diputat bisbalenc, Òscar Aparicio; Ferran Verdejo, secretari de Cohesió Territorial de la JSC i Marta Poyatos i Lídia Gutiérrez, primera secretària i secretària d'organització de la JSC de les Comarques Gironines, que van explicar el treball dels darrers mesos en implantació i creació d'agrupacions a la demarcació.

La JSC de les Comarques Gironines, després de l'èxit a les eleccions autonòmiques, ha apostat per potenciar el procés d'expansió territorial que havia começat abans de la pandèmia i que es va veure aturat a causa d'aquesta, en el darrer mes s'han constituït les agrupacions de la JSC de la Selva i la de l'Empordà.

Gael Rodríguez, el primer secretari de l'agrupació ha expressat "la satisfacció de poder liderar aquest projecte en dues comarques on la JSC té poca presència", i ha comentat que el principal objectiu de l'agrupació serà "donar a conèixer a tots els joves empordanesos les propostes i interessos de les joventuts". "Avui tenim una nova agrupació de JSC a la província, i això vol dir que els socialistes joves, i no tan joves, estem més vius que mai. Estic segur que si els joves coneixen el nostre projecte i els nostres valors, s'hi sumaran, perquè davant d'una bandera nosaltres posem els valors que representen a tothom: la justícia social, la igualtat entre persones, la cura del medi ambient i la república" ha conclòs Rodríguez.

L'executiva està formada per un equip que ja s'ha posat a treballar al territori. Pau Martínez, de Palafrugell , serà el viceprimer secretari; el figuerenc Dídac Capel, secretari d'orgnització; la Ghiz Azzaoui, de Platja d'Aro, secretària de feminisme i igualtat i en David Torres, de Platja d'Aro, secretari d'educació i memòria històrica.


Autor: Redacció


#jsc #emporda


#jsc #emporda





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...