Notícies més llegides



Esports


Banyoles

Rohan Dennis vola a Banyoles abans de la muntanya

Esports  -  23/03/2021  -  19:38

El doble campió del món de contrarellotge Rohan Dennis (Ineos-Grenadiers) ha estat el vencedor a la CRI disputada a la segona etapa de la volta al Pla de l'Estany, que situa líder al jove portuguès Joao Almeida (Deceuninck-Quick Step) el dia abans de l'arribada a Vallter 2000


Rohan Dennis, durant la contrarrellotge disputada al Pla de l'Estany (Banyoles)

Rohan Dennis, durant la contrarrellotge disputada al Pla de l'Estany (Banyoles)



La Volta Ciclista a Catalunya recuperava enguany una contrarellotge individual per la seva edició 100, en una segona etapa que ha començat a encarar la classificació abans de l'arribada de la muntanya. Banyoles, el mateix escenari que va acollir l'any 2017 una contrarellotge per equips, ha estat l'aparador ideal per un esforç indivual de 18,5 quilòmetres que ha coronat a l'australià Rohan Dennis (Ineos-Grenadiers), mentre que Joao Almeida (Deceuninck-Quick Step) se situava com a nou líder de la general.

Les carreteres del Pla de l'Estany protagonitzaven la primera CRI des de 2010 a la Volta, que ha començat complint pronòstics amb el millor temps del campió francès Rémi Cavagna (Deceuninck-Quick Step), tot un especialista en la disciplina. No hi havia gaire noms capaços de superar els seus 22 minuts i 32 segons, però si algú estava entre els candidats era Rohan Dennis, el campió del món de contrarellotge els anys 2018 i 2019, que ha superat amb cinc segons el temps del francès per anotar-se d'aquesta manera la seva primera victòria amb l'equip Ineos-Grenadiers.

Amb tot, el gran temps de l'australià no ha estat suficient per aconseguir el liderat que defensava avui Andreas Kron (Lotto-Soudal) després de la seva victòria a Calella. Els dos minuts perduts en la jornada inicial ha afavorit el fet que el tercer classificat de l'etapa, el jove Joao Almeida, fos capaç de vestir-se amb el mallot de líder pràcticament empatat a temps amb el nord-americà Brandon McNulty (UAE Team Emirates). Una nova fita al primer nivell per al portuguès, de tan sols 22 anys, que l'han passat es va presentar en societat amb un gran quart lloc a la general del Giro d'Itàlia.

A banda del triomf d'etapa, Ineos-Grenadiers ha estat l'equip que s'ha endut més bon botí, col·locant a tres dels seus grans noms en la lluita per la victòria final de la Volta (Richie Porte, Adam Yates i Geraint Thomas) entre els deu primer classificats, amb menys de vint segons perduts a la classificació. La resta de candidats a la victòria final s'han quedat en el llindar del minut perdut.

A la tercera etapa de demà, la lluita per la classificació general prendrà un altre nivell amb l'arribada de l'alta muntanya: 203,1 quilòmetres entre el Canal Olímpic de Catalunya i l'estació de Vallter 2000, una primera arribada en altura que definirà les forces dels grans escaladors que busquen endur-se l'edició 100 de la Volta a Catalunya.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...