Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

3 espectacles familiars pels dies festius de Setmana Santa a Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  22/03/2021  -  19:39

Aquesta programació s'emmarca en el cicle D'AQUÍ, un projecte per promoure la cultura km.0 a Olot


Estanis Vayreda ha explicat les activitats programades per aquesta Setmana Santa

Estanis Vayreda ha explicat les activitats programades per aquesta Setmana Santa



És indubtable que un dels sectors més afectats per les conseqüències econòmiques i socials generades per la Covid-19 ha estat el cultural. Museus, teatres, sales de cinema, festivals... i tota la indústria que acompanya a aquesta oferta n'ha sortit malparada. D'altra banda, un dels aspectes que ha fet aflorar la pandèmia ha estat la necessitat que tenim com a societat de la cultura perquè ens ofereix nous punts de vista, ens fa preguntes, ens ajuda a expressar les emocions, a recordar com hem arribat a on som i a relacionar-nos.

Amb l'objectiu d'oferir una programació cultural de qualitat i accessible a la població local, així com donar suport a les moltes i diverses empreses culturals del territori, l'àrea de cultura de l'Ajuntament d'Olot i DinàmiG, han coideat el cicle anomenat D'AQUÍ, un projecte per promoure la cultura km 0 a Olot. Aquest cicle comença amb una proposta d'arts escèniques durant els festius de setmana santa feta amb companyies i professionals del sector cultural del territori.

La primera proposta tindrà lloc el divendres 2 d'abril a les 17 hores al Teatre Principal d'Olot de la mà de la companyia Samfaina de Colors. Ens presentaran "Andròmines", una proposta teatral, musical, poètica i gestual que acompanyaran a l'espectador a fer un viatge oníric a la seva infantesa. El segon espectacle serà el dissabte 3 d'abril també a les 17 hores al Pati de l'Hospici a càrrec de Toti Toronell. Autòmats, titelles i humor es fusionen per donar sentit a "Libèl·lula", un homenatge a la figura d'Alexander Calder apta per a tots els públics. El tercer espectacle tindrà lloc el diumenge 4 d'abril a les 17 hores al Teatre Principal d'Olot de la mà de El Pot Petit amb un espectacle que arriba per primera vegada a Olot: Les aventures del lleó vergonyós. Un viatge ben divertit amb titelles i música en directe per descobrir les emocions de la mà d'un dels personatges més emblemàtics d'El Pot Petit.

Els tres espectacles seran gratuïts, però caldrà disposar d'entrada, perquè els aforaments seran limitats, seguint les indicacions del PROCICAT per a la prevenció de la pandèmia de la Covid-19.

Es podran adquirir a partir del dimarts 23 de març a les 10 hores a través de https://olotcultura.koobin.cat/

Aquest cicle és el primer de les propostes en el marc del projecte D'AQUÍ, cultura km. 0 a Olot: una col·laboració que vol anar més enllà incloent empreses culturals vinculades amb les arts plàstiques, l'artesania... fent diferents cicles al llarg de l'any amb l'objectiu d'oferir propostes culturals de qualitat fetes per empreses del territori.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...