Notícies més llegides




Esports


Barcelona

Correos Express, soci logístic i patrocinador principal de la 100 edició de la Volta

Esports  -  18/03/2021  -  11:18

La filial de paqueteria urgent del Grupo Correos també premiarà el millor equip de cada etapa amb el trofeu Correos Express


La Volta

La Volta



El premi al millor equip de la 100a Volta Ciclista a Catalunya portarà el segell de Correos Express, la filial de paqueteria urgent del Grupo Correos. El trofeu es lliurarà abans de començar cada etapa en virtut de la classificació del dia anterior, així com en finalitzar la cursa el 28 de març a Barcelona, ja amb les classificacions definitives.

Cal destacar que a la Volta participen els 19 equips de la màxima categoria internacional, l'UCI WorldTeam, més sis de la segona divisió (UCI ProTeam), assegurant la presència en la prova de l'elit del ciclisme mundial.

A més de lliurar el premi al millor equip, Correos Express també tindrà un paper molt important en el desenvolupament de la Volta per la seva condició de soci logístic i patrocinador principal, erigint-se en un aliat fonamental dins la complexa infraestructura que defineix una prova com la Volta, d'una setmana de durada i que forma part de l'exclusiu calendari de l'UCI World Tour.

De fet, amb motiu d'una edició tan especial com la 100, s'ha preparat un recorregut molt variat i exigent, amb etapes de mitja i alta muntanya, una contrarellotge, dues arribades en alt i trams idonis per als velocistes.

Correos Express, companyia líder en transport de mercaderies en 24 hores a la península Ibèrica, acompanyarà els ciclistes amb set tràilers i quatre camions rígids que serviran per traslladar diàriament tots els materials necessaris per al desenvolupament de la prova.

Precisament, aquest grau de seguretat i eficiència que ofereix la companyia i la seva àmplia cobertura territorial suposa una garantia per al bon desenvolupament de la Volta, que ja última els detalls per reprendre la seva marxa després de l'obligada suspensió de l'any passat a causa de la pandèmia de la Covid-19.

"Una gran carrera com la Volta, amb set dies de competició i la presència dels millors equips, necessita disposar d'un soci logístic com Correos Express, que ens dona la qualitat i seguretat que desitgem perquè tot surti tal com està planejat", destaca el president de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva, Rubèn Peris.

La cursa arrencarà el 22 de març des de Calella i durant una setmana posarà a prova l'estat de forma dels millors corredors del món. Richard Carapaz, vencedor del Giro d'Itàlia 2019 i segon en la passada Vuelta; Chris Froome, quatre vegades vencedor del Tour de França; Peter Sagan, tres cops campió del món; Alejandro Valverde, campió del món el 2018 i tres vegades vencedor de la Volta (2009, 2017 i 2018); Enric Mas, cinquè en l'últim Tour; Marc Hirschi, bronze en el mundial de 2020; o Marc Soler, amb una París-Niça i un podi a la Volta 2017 en el seu palmarès, són només alguns dels noms propis que ja han confirmat la seva presència a la cursa, que acabarà el 28 de març a Barcelona, amb la muntanya de Montjuïc com tradicional i exigent escenari final.


Autor: Redacció


#lavolta


#lavolta





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...