Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro estrena una zona de pas segur per travessar l'avinguda de S'Agaró

Baix Empordà  -  17/03/2021  -  15:38

És un projecte dels pressupostos participatius i s'hi han invertit 74.400 euros


Pas segur

Pas segur



Platja d'Aro estrena una zona de pas segur per travessar l'avinguda de S'Agaró, un projecte nascut dels pressupostos participatius. Aquest pas segur per a vianants i usuaris del carril bici és a l'alçada del pont sobre el Ridaura i transcorre en paral·lel al riu.

L'actuació ha suposat una inversió de 74.383 euros. S'hi ha instal·lat un semàfor intel·ligent amb polsador en els dos sentits de la marxa, amb il·luminació horitzontal, vertical i nocturna. Al vessant de ponent s'hi ha construït una escala per superar el pendent amb solera i esglaons de formigó i acabat raspallat, que incorpora una rampa que facilita pujar-hi les bicicletes.

La posada en marxa d'aquesta zona de pas segur era el darrer dels quatre projectes escollits per la ciutadania en els primers Pressupostos Participatius, l'any 2018, que quedava per executar. Els altres eren la instal·lació d'una font d'aigua al camí central per a vianants del Parc dels Estanys (3.200 euros); la construcció d'una marquesina a l'entrada principal de l'escola Vall d'Aro de Castell d'Aro (21.481 euros); i la generació d'un punt de gir segur al centre comercial Parc d'Aro, per millorar la seguretat i evitar les infraccions dels vehicles, amb l'habilitació d'un carril addicional que facilita el gir a l'esquerra (14.185 euros).

El consistori està treballant en els projectes de la convocatòria del 2019 i, després de no convocar-se durant el 2020, enguany se'n celebrarà la tercera edició amb una dotació de 200.000 euros. La presentació d'iniciatives serà del 26 d'abril al 23 de maig, i després de diversos debats, tallers i validacions tècniques les votacions seran del 20 de setembre al 17 d'octubre.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...