Notícies més llegides



Motor


Fornells de la Selva

Els Plana Days avancen la primavera a Garatge Plana

Motor  -  16/03/2021  -  09:12

El concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a les comarques gironines ofereix ofertes limitades de vehicles d’estoc del 15 al 20 de març


Garatge Plana

Garatge Plana



L’avantsala de la primavera no només arribarà acompanyada de les habituals floracions i pujades de temperatura, sinó que també tindrà un valor afegit per a tots aquells amants del món del motor. I és que Garatge Plana, el concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a la demarcació gironina, celebrarà els tradicionals Plana Days, que enguany es fan a partir d'aquet dilluns, dia 15 de març, i s’allargaran fins al dissabte dia 20. 

Aquesta promoció, una de les campanyes més reeixides de la companyia d’automoció gironina, ofereix la possibilitat als futurs clients d’aconseguir un dels excel·lents vehicles de la firma alemanya al millor preu. Això sí, l’oferta està limitada a certs automòbils: turismes, furgonetes, monovolums i vehicles ‘camper’ que es troben en estoc. Els qui ho desitgen, només han de visitar una de les diferents seus que l’empresa té arreu de les comarques gironines -Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras, Blanes o Olot-, i des d’aquests espais se’ls informarà degudament amb relació a les millors opcions. 

A més, Garatge Plana també ha habilitat un espai al seu web a través del qual l’usuari, mitjançant un petit formulari, pot demanar informació de manera telemàtica sobre les millors oportunitats que ofereix la promoció.

Un referent gironí

Els Plana Days és una de les diverses campanyes que Garatge Plana impulsa per aproximar el plaer de conduir un Mercedes al públic. I és que des de sempre, la firma gironina s’ha caracteritzat per impulsar iniciatives d’aquesta índole, amb el suport d’un equip humà que s’enfila fins a les 160 persones repartides en les diferents seus gironines. Totes elles, a través del tracte personalitzat i els seus alts coneixements del sector, ajuden a mantenir intacta la reputació d’una empresa referent en el sector de l’automoció gironí. 

 


Autor: Redacció


#garatgeplana #mercedes #planadays


#garatgeplana #mercedes #planadays





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...