Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

L’Ajuntament d’Olot estrena una web més accessible i funcional

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  05/03/2021  -  18:38

El nou espai està dividit en àmbits temàtics i entre altres eines disposa d’un directori d’entitats de la ciutat


Web Ajuntament d'Olot

Web Ajuntament d'Olot



L’Ajuntament d’Olot ha estrenat una nova pàgina web amb l’objectiu d’oferir un espai renovat i, també, més intuïtiu, visual, segur i accessible. Adaptat a qualsevol classe de mòbil o tauleta, el nou canal informatiu s’ha acabat de renovar aquestes darreres setmanes a través de les noves necessitats detectades arran de la pandèmia de la Covid-19, període en el qual la petició d’informació i realització de gestions en línia ha tingut més rellevància. 

La nova pàgina web, que suposa una renovació completa amb relació a l’anterior, disposa d’un ampli catàleg de tràmits electrònics; d’informació detallada dels diversos àmbits municipals i serveis de la ciutat, una agenda d’actes actualitzada; telèfons d’interès i, també, d’un precís director d’entitats del municipi. D’altra banda, el portal municipal també ofereix una navegació fàcil i ràpida, a través del qual els usuaris podran localitzar el contingut que desitgin amb la màxima celeritat possible ajudant-se, si fa falta, d’un cercador global. Així doncs, amb la nova eina s’ha potenciat la visualització i interacció de les dades amb mapes, imatges, estadístiques i la possibilitat de consultar i descarregar documents de forma àgil i amena. 

Segons expliquen des de l’ajuntament, aquesta nova eina té l’objectiu “d’apropar a la ciutadania tot allò que succeeix al municipi, alhora que també vol ser una nova via per projectar i difondre Olot a l’exterior”. En aquest sentit, el regidor de Noves Tecnologies, Agustí Arbós, subratlla que es tracta d’un canal accessible per a tota la ciutadania que permet apropar l’administració local als ciutadans, posant al seu abast tota la informació d’interès. “Teníem la necessitat de fer una evolució en la pàgina web per modernitzar-la, fent-la més adaptada als comportaments dels usuaris d’avui dia i també als dispositius mòbils”, diu l’edil. 

Referent a l’estructura de la web, s’ha optat per una classificació temàtica per reforçar la funcionalitat. En concret, existeixen quatre grans apartats: Olot, l’Ajuntament, Tràmits i Seu Electrònica. “A part, hem creat un apartat concret perquè, tothom que ho consideri oportú, pugui fer-nos arribar els seus suggeriments i les seves aportacions de millora”, explica Arbós.

Butlletins informatius

Paral·lelament a la nova web, el consistori també ha desenvolupat un sistema de butlletins electrònics perquè les veïnes i veïns que ho desitgin puguin rebre l’actualitat informativa de la ciutat directament al seu correu electrònic. Una eina, aquesta, que comparteix protagonisme amb els diferents comptes que l’Ajuntament té a les xarxes socials predominants, com Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn o Vimeo. “Ens vam proposar millorar en l’àmbit comunicatiu, facilitant a la ciutadania l’accés a tota la informació i millorant tots els canals de comunicació existents. En aquest sentit, les xarxes també hi tenen un paper destacat”, conclou Arbós.


Autor: Redacció


#olot #ajuntament #web


#olot #ajuntament #web





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...