Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Casal Esportiu a Olot per Setmana Santa

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  04/03/2021  -  13:09

Es portarà a terme del 29 de març a l'1 d'abril i els participants podran practicar tota mena d'activitats a l'aire lliure i en contacte amb la natura


Esports Olot

Esports Olot



L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament d'Olot ha organitzat un any més el casal esportiu per les festes de Setmana Santa. Enguany, aquest casal multiesportiu dirigit a infants d'entre 4 i 11 anys porta per nom Casal Setmana Santa Esportiva 2021 i es portarà a terme del 29 de març a l'1 d'abril, de 9 a 13 h.

Els participants podran gaudir d'un munt d'activitats esportives enfocades, principalment, a la pràctica de l'esport a l'aire lliure i en contacte amb la natura. Els infants s'agruparan en funció de la seva edat i, cada dia podran escollir entre de diferents pràctiques fisicoesportives com senderisme, ciclisme, equitació o escalada a part de jocs en grup. Seguint la línia d'anteriors casals esportius de la ciutat com el de les festes de Nadal, les activitats estan enfocades i tenen per objectiu que els participants coneguin i practiquin un gran ventall d'esports.

En el cas de les activitats interiors, les pràctiques es realitzaran al Pavelló Municipal d'Esports d'Olot. Enguany, per primer cop, diverses entitats esportives de la ciutat participen en aquest casal. Es tracta de Terra de Volcans Club Atletisme Olot, el Club Ciclista Olot Infantil, el Centre Hípic Garrotxa i LinBikes LEFA Team que participen organitzant sessions formatives, portant esportistes de les diverses entitats perquè puguin explicar de primera mà l'esport que practiquen i, fins i tot, es portarà a terme una sessió d'equitació.

A partir del pròxim dimecres 3 de març i fins al 19 de març a mitjanit, els interessats poden inscriure's-hi. Per apuntar-se poden fer-ho apropant-se a les oficines del pavelló d'esports de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament d'Olot (Av. República Argentina, 8) de 10 a 14 h o directament a través de la pàgina: www.esportsilleure.olot.cat. Com és habitual, les famílies monoparentals i nombroses així com els abonats de l'IEMs disposaran de descomptes del 10 i el 5 per cent, respectivament. A la web www.esportsilleure.olot.cat podreu trobar més informació i detalls d'aquest casal multiesportiu. En cas que ho desitgeu també podeu contactar amb l'Àrea d'Esports d'Olot a través del telèfon 972 26 64 61. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.

Tant les activitats com la celebració del casal esportiu nadalenc seguiran i estan subjectes a l'evolució de la pandèmia de la COVID-19 a la ciutat i de les mesures de seguretat marcades per les administracions per evitar la propagació del coronavirus.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...