Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


olot

Nova edició de la Botiga al Carrer d'Olot adaptada a la Covid-19

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  02/03/2021  -  07:44

Paral·lelament, de l'1 al 5 de març els establiments participants ofereixen grans descomptes per posar el punt final al període de rebaixes d'hivern


Botiga al carrer

Botiga al carrer



L'Associació de Comerciants d'Olot (ACO) celebra una nova edició de la Botiga al Carrer d'Olot el pròxim divendres, 5 de març de 2021. Seguint les mesures de prevenció i seguretat per la pandèmia de la COVID-19, la Botiga al Carrer es portarà a terme durant un dia, el divendres, i cada establiment únicament podrà disposar d'una taula a l'exterior de la seva botiga. En aquest sentit, es garantirà la distància de seguretat tant a l'exterior com a l'interior dels locals així com entre els establiments participants i, seguint les mesures actuals marcades pel Departament de Salut i el PROCICAT, només es podrà ocupar el 30% de la capacitat d'aforament de cada establiment. A part, serà obligatori l'ús de mascareta i gel hidroalcohòlic.

Des de l'Associació de Comerciants d'Olot (ACO) han decidit tornar a repetir l'experiència comercial davant la bona resposta aconseguida en passades edicions i com una fórmula per impulsar el comerç local i de proximitat, amb totes les garanties. Amb aquesta mateixa voluntat i de forma paral·lela, des del passat dilluns 1 de març i durant tota la setmana, els establiments adherits a la iniciativa ofereixen els mateixos descomptes i grans rebaixes que mostraran durant la Botiga al Carrer amb l'objectiu d'impulsar el comerç olotí.

Aquesta activitat coincideix amb el final de la campanya de rebaixes periòdiques – hivern i estiu - i serveix per posar el punt final a aquests períodes de descomptes. "Es pot dir que la Botiga al Carrer són les rebaixes finals dins les rebaixes d'hivern. Habitualment i encara més aquest any volen ser un revulsiu per al conjunt comercial de la ciutat. Animem als veïns i veïnes a participar-hi, ja que podran trobar-hi descomptes de tota mena i ofertes de final de temporada", assenyala el president de l'Associació de Comerciants d'Olot, Jordi Rovira.

L'acció compta amb el suport de l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament d'Olot, de la Generalitat de Catalunya i forma part de la marca promocional 100% Olot.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...