Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

L'Espai Gironès reobre de dilluns a divendres amb plenes garanties de seguretat

+ Notícies  -  01/03/2021  -  14:26

El centre comercial reclama que també puguin reprendre l'activitat els onze establiments de restauració que acull


Espai Gironès

Espai Gironès



L'Espai Gironès ha reobert avui amb les màximes garanties de seguretat. Com la resta de comerços, podrà obrir de dilluns a divendres, i per això la seva situació s'equipara així a la de la resta del sector, evitant la "discriminació" que hi havia fins ara, assenyalen els seus responsables.

Malgrat felicitar-se per la reobertura, però, continuen reclamant que també puguin treballar els onze establiments de restauració que hi ha dins l'equipament, ja que a parer del gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, no té sentit que hagin de continuar tancats amb l'excepció del servei per emportar que ofereixen alguns negocis. "Els establiments de restauració dels centres comercials haurien de tenir el mateix tracte que la resta del sector i haurien de poder obrir en els mateixos horaris permesos", indica Jordà.

La reobertura s'ha iniciat amb afluència de públic, amb molta oferta, amb productes rebaixats i de nova temporada i amb optimisme, assenyala el centre comercial que dona feina directa a unes 800 persones, a més de generar un important volum de feina indirecta.

Des de l'inici de la pandèmia, el centre comercial ha fet una important aposta per la seguretat de clients i treballadors, cosa que li ha permès renovar ara el certificat de l'empresa Bureau Veritas en aquest àmbit. L'any passat va invertir 190.000 euros per adaptar-se a la situació i de gener a maig d'aquest any 2021 invertirà 135.000 euros més per tal que totes les activitats es desenvolupin amb la màxima seguretat.

Entre les mesures implantades hi ha, per exemple, el control del flux de trànsit i d'aforament, el reforç de la neteja i de la desinfecció, la regulació de l'ús d'ascensors, la col·locació de dispensadors de gel hidroalcohòlic o els controls de l'estat de l'aire i temperatura, a més de punts d'entrega de mascaretes i guants. També s'ha contractat personal per informar els visitants de totes les mesures i comprovar que es compleixen, com així ha sigut.


Autor: Redacció


#espaigirones


#espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...