Notícies més llegides




Besalú, Vila Comtal


Besalú

Les botigues de Besalú, presents al ‘Comerç a casa’

Besalú, Vila Comtal  -  23/02/2021  -  21:36

De moment, cinc negocis de la vila comtal apareixen a la plataforma de comerç local impulsada per la Diputació de Girona




La pandèmia de la covid-19 ha obligat els comerços a accelerar la seva adaptació i aclimatació a les noves tecnologies, per tal de poder superar les barreres de les restriccions físiques i arribar al consumidor a cop de clic. Amb l’objectiu de fomentar aquesta aproximació dels negocis als clients potencials, la Diputació de Girona va impulsar la plataforma ‘Comerç a casa’, que de moment compta amb un total de 261 locals de tota la demarcació que s’hi han afegit. 

D’aquests, cinc són de Besalú, una xifra que es pot ampliar pròximament amb noves adhesions. En concret, es tracta d’Alta Cuina; Mobles i decoració Iglesias & El racó gourmet KM0; Montse l’Artesana-Xurreries de Qualitat; Estudi fotogràfic Aumatell i Bric a Brac.

Tal com detalla la regidora de Promoció de l’Ajuntament de Besalú, Goretti Blanch, l’equip de govern va informar als comerciants del municipi de la possibilitat d’aparèixer en aquest canal al Nadal, oferint-los alhora ajuda per crear els respectius perfils de cada local. “És un lloc que pot servir d’aparador, permet que el contacte entre comerciant i consumidor pugui ser més directe. Tot i així, sabem que és complicat que els comerciants entrin dins d’aquests plataformes, estan enfeinats i tenen poc temps, i per això des de l’Ajuntament vam oferir un cop de mà als deu primers comerços adherits a la campanya. Si són més de deu també els ajudarem, i en aquest cas els proporcionarem una guia perquè puguin pujar els seus productes i obrir el perfil”, destaca l’edil, que afegeix que aquesta iniciativa “és una eina més de les que impulsem des de la Regidoria de Comerç”.  Així, Blanch recorda que fa temps es va crear un perfil d’Instagram, ‘Jo compro a Besalú’, on l’Ajuntament “fa de portal de totes les ofertes que hi ha a Besalú de comerços, però també de restaurants, cases rurals, hotels i tot allò relacionat amb l’activitat econòmica de Besalú”. “Es tracta d’anar fent petites coses per poder donar un cop de mà en el comerç en aquests moments que estan passant ara tant complicats, difícils i incerts”, conclou. 

A través de la plataforma de l’ens provincial l’usuari no només podrà comprar o encarregar productes a través d’Internet, sinó que també podrà contactar amb el comerç respectiu per tal d’adreçar consultes o suggeriments. En aquests moments, l’eina disposa de 25 municipis adherits: a més de Besalú hi trobem Banyoles, Roses, Arbúcies, Llançà, Figueres, Llagostera, Begur, Campdevànol, l’Escala, Hostalric, Vidreres, Salt, Riudellots de la Selva, Porqueres, la Jonquera, Torroella de Montgrí, Santa Pau, Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Cadaqués, Ripoll, Caldes de Malavella i Castelló d’Empúries, així com tots els municipis de la Cerdanya agrupats en un sol canal.


Autor: Redacció


#besalú


#jocomproabesalu #comerçdeproximitat #productesdequalitat #besalú





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...