Notícies més llegides




Salut


Girona

La vacunació de la Covid-19 a professionals sanitaris del sector privat s'estén també als hospitals comarcals

Salut  -  16/02/2021  -  16:56

Els hospitals de Calella, Campdevànol, Figueres, Olot i Palamós comencen a vacunar personal extern que exerceix en consultes i centres mèdics


Vacunació de Moderna al Trueta

Vacunació de Moderna al Trueta



Els hospitals comarcals del sistema sanitari públic de Catalunya (SISCAT) de la Regió Sanitària de Girona comencen a vacunar aquesta setmana els metges, infermeres i odontòlegs que exerceixen en el sector privat, ja sigui en consultes privades com en centres mèdics. Els hospitals Josep Trueta de Girona i Sant Jaume de Calella van iniciar la vacunació de sanitaris de la xarxa d'hospitals privats la setmana passada i ara s'estendrà també a la resta de comarques de la Regió Sanitària de Girona, amb l'objectiu d'avançar en la campanya i contribuir a l'equitat territorial. En el cas del centre de referència de l'Alt Maresme, va començar amb un grup reduït de professionals externs i durant aquesta setmana el ritme s'intensificarà.

Pel que fa a la resta de centres, l'Hospital de Campdevànol s'hi ha afegit avui i ha administrat les primeres dosis a personal sanitari de consultes privades, i els hospitals de Figueres, Olot i Palamós ho faran demà dimecres. Així, els professionals poden desplaçar-se a aquests centres de referència a les seves respectives comarques on se'ls administrarà la vacuna el dia i l'hora en què hagin estat citats. L'organització s'ha fet conjuntament entre el Servei Català de la Salut (CatSalut), els col·legis professionals i els hospitals implicats i els professionals citats s'han d'identificar amb el DNI o la targeta sanitària a l'espai indicat. Aquesta setmana es disposen de 915 dosis en el conjunt de la Regió Sanitària de Girona per avançar en la immunització dels sanitaris pendents de vacunar-se.

Paral·lelament, la vacunació segueix avançant per als professionals prioritzats en els quatre punts de vacunació habilitats a la Regió Sanitària de Girona: Girona (Campus de Salut de la UdG), Figueres (Teatre Jardí), Olot (Casal Marià) i Blanes (Mas Borinot). En aquest cas, reben un SMS amb la citació que redirigeix a una pàgina web per reservar hora, dia i lloc per la vacunació. L'enviament s'està fent de manera gradual segons la disponibilitat de vacunes.


Autor: Redacció


#girona #covid #vacuna


#girona #covid #vacuna





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...