Notícies més llegides



Política


Lloret de Mar

Jaume Dulsat es reuneix amb el Gremi d'Hostaleria de Lloret de Mar

Política  -  07/02/2021  -  19:00

Lloret de Mar compta amb 120 hotels i 30.000 places hoteleres, essent per tant una de les fonts principals de creació de feina i riquesa del municipi


Gremi hosteleria a Lloret

Gremi hosteleria a Lloret



El cap de llista del PDeCAT a les comarques gironines, Jaume Dulsat s'ha reunit amb el president del Gremi d'Hostaleria de Lloret de Mar, Enric Dotras, i empresaris i representants del sector turístic de la vila.

Dulsat, que és alcalde de Lloret de Mar i vicepresident del Patronat de Turisme de la Costa Brava, ha atès les preocupacions del sector per la incertesa que genera la situació de la crisi sanitària envers el futur del turisme a mitjà termini. Reivindiquen la necessitat d'un pla clar de vacunacions i una política de deteccions i cribratges per poder iniciar la temporada turística a partir de Setmana Santa d'aquest mateix any.

Tal com ha reclamat el col·lectiu, cal una política comunicativa clara per part del Govern de la Generalitat, que durant els darrers mesos ha pres decisions immediates que han afectat clarament el funcionament d'alguns establiments que havien previst mantenir l'activitat durant els mesos d'hivern.

Lloret de Mar compta amb 120 hotels i 30.000 places hoteleres, essent per tant una de les fonts principals de creació de feina i riquesa del municipi. Des del Gremi recorden que hi ha molt en joc i que el sector no es pot permetre un any més sense facturar, perquè suposaria el tancament de negocis i la consegüent pèrdua de llocs de treball.


Autor: Redacció


#lloret


#lloret





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...