Notícies més llegides



Baix Empordà


Palamós

Desmantellen una plantació de marihuana instal·lada dins un pis al nucli urbà de Palamós

Baix Empordà  -  05/02/2021  -  19:06

Gràcies a la col·laboració ciutadana els mossos van localitzar prop de 200 plantes, llavors i els estris de cultiu necessaris


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 4 de febrer un home de 47 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Palamós, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

El passat 3 d'octubre, gràcies a la col·laboració ciutadana, agents de la Unitat d'Investigació van tenir coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana dins un pis situat al carrer Ample de la població de Palamós.

Durant les primeres indagacions els agents van esbrinar que es tractava d'un immoble de dues plantes d'alçada, i que en el primer pis s'observaven diversos focus halògens. A més van notar la propagació d'olors i de sorolls de maquinària perfectament compatibles amb l'existència d'un cultiu indoor.

La companyia elèctrica va inspeccionar aquest domicili i va informar els investigadors que s'estava produït un frau elèctric, amb l'existència d'un circuit clandestí per evitar el registre de l'energia pel comptador habitual i que la defraudació aproximada en aquest moment era d'uns 4.635 euros.

El matí del 4 de febrer, juntament amb agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona, es va fer una entrada i perquisició a l'esmentat domicili. Durant l'escorcoll es van trobar unes 200 plantes de marihuana, focus, extractors d'aire, radiadors, aires condicionats, ventiladors, filtres, caixes de llavors, bosses amb cabdells i fulles seques de marihuana. També van localitzar una pistola d'aire comprimit amagada dins un armari.

Els mossos van detenir el propietari del pis com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

El detingut, a qui no li consten antecedents, ha passat avui a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà, el qual ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.



#palamos #marihuana


#palamos #marihuana





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...