Notícies més llegides




Política


Puigcerdà

Junts aposta per una mirada ‘més sensible i transversal’ adaptada als interessos de comarques de muntanya

Política  -  31/01/2021  -  18:31

Els caps de llista a les comarques gironines, Gemma Geis, i a Lleida, Ramon Tremosa, han participat avui en l'acte central de campanya als Pirineus, que ha tingut lloc a Puigcerdà


Acte de Junts a Puigcerdà / GN

Acte de Junts a Puigcerdà / GN



La cap de llista de Junts a les comarques gironines, Gemma Geis, ha participat avui diumenge en l'acte central de campanya als Pirineus, que ha tingut lloc al Museu Cerdà de Puigcerdà i on també ha intervingut el número 1 de la candidatura per Lleida, Ramon Tremosa. Els dos han reivindicat "el paper del Pirineu en la construcció del país de demà, un país més cohesionat i amb oportunitats per a tothom, visqui on visqui".

 Geis ha recordat la necessitat "d'apostar per una mirada més sensible i transversal, adaptada als interessos de les comarques de muntanya, com és el cas de la Cerdanya". "Aquesta mirada s'ha de traduir en una gestió més eficient, que vetlli per facilitar recursos i satisfer les necessitats de les persones que hi viuen", ha subratllat la candidata.

 Geis ha reivindicat Junts com una força coneixedora de la diversitat del territori, "amb alcaldes i regidors que fan de corretja de transmissió entre els ciutadans i l'administració", i ha avançat que la propera

 legislatura, com ja s'ha fet en aquesta, se seguirà treballant des del Parlament "per dotar els pobles més petits de les infraestructures de connectivitat necessàries per impulsar l'ocupació i les noves oportunitats per a joves i empreses. Després de connectar totes les capitals de comarca, el proper repte és arribar a tots els altres punts que encara no disposen de fibra òptica". "Cal transformar el país en una societat del coneixement, del talent dels oficis, dels centres de recerca. Una economia que creï llocs de treball de qualitat. Només si guanyem les eleccions i Laura Borràs és la propera presidenta podrem avançar cap aquesta transformació. La pandèmia ha demostrat que cal accelerar-la, amb mirada descentralitzada, atenent l'excel·lència i l'especialització dels diferents punts de Catalunya", ha insistit la candidata.

 Per la seva banda, Ramon Tremosa ha recordat que "és necessari acompanyar institucionalment el Pirineu, amb ambició i rigor, en la recuperació econòmica, confiant en els actius del seu territori". "Ens volen a casa esporuguits, atemorits, que no anem a votar el 14F. Si guanyem, afavorirem les inversions i les oportunitats en aquestes terres, al contrari de si guanya el PSC", ha indicat.

 Alfons Casamajó, número 11 de la candidatura gironina, ha destacat  "la necessitat de fer efectiva la nova llei de muntanya com a eina de desenvolupament dels Pirineus, així com de potenciar l'Institut per al Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran". També ha intervingut Anna Montané, suplent a la llista de Lleida.


Autor: Redacció


#puigcerda #cerdanya #junts


#puigcerda #cerdanya #junts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...