Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

La Fundació d'Estudis Superiors d'Olot aposta per la formació en línia

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  28/01/2021  -  12:08

Aquest 2020 han portat més de 25 sessions per a emprenedors, 36 formacions en TIC i una quinzena de seminaris i cursos per a professionals assolint gairebé 2.000 matriculats


FES Olot

FES Olot



La Fundació d'Estudis Superiors d'Olot (FES) fa un pas més en la formació en línia. De cara aquest any, seguint la seva voluntat d'acostar la formació de qualitat al territori aposten per potenciar models híbrids de formació presencial i en streaming que permetin arribar a més usuaris i millorant les seves competències professionals. Les restriccions de mobilitat i assistència arran la pandèmia per la COVID-19 van fer que la Fundació apostés per aquests nous sistemes formatius equipant una aula de l'espai de Can Monsà per poder oferir les sessions en línia.

Paral·lelament, des de la FES Olot també posaran èmfasis en el servei de consultoria i realització de plans de formació per a empreses i determinaran noves formacions específiques que puguin donar resposta a necessitats formatives del territori.

Seguint aquests objectius estratègics, un any més la Fundació ofereix un reguitzell de formacions i postgraus així com activitats formatives variades. D'una banda, portaran a terme 3 postgraus amb la Fundació Universitat de Girona de Vulcanologia, Arboricultura i Il·lustració Científica que arrencaran a partir de l'octubre del 2021.

També portaran a terme un total de 8 seminaris empresarials – la majoria d'ells de forma telemàtica – així com els itineraris d'innovació per al sector industrial; un projecte conjunt amb DinàmiG i el Campus Garrotxa que inclou formació i un servei de consultoria personalitzat adaptat a les necessitats i possibilitats de les empreses participants.

També s'encarregaran de realitzar un total de 55 hores de formació repartides en 5 setmanes a persones emprenedores dos cops a l'any així com els habituals cursos d'estiu. Enguany, a diferència d'anteriors edicions, els cursos d'estiu estaran pensats per professionals de diversos àmbits, més enllà del camp docent. A part es continuaran oferint els cursos per al sector turístic com el Bon Coneixedor de la Garrotxa amb formació permanent i jornades específiques o les sessions de jardineria i paisatgisme, formació amb la qual la FES Olot s'ha erigit en referent a nivell català. Com a novetat, també s'ha previst un curs de disseny de rapports i estampació digital que es portarà a terme en col·laboració amb l'Escola d'Art.

Pel que fa a la formació contínua i ocupacional, la FES Olot continua oferint formació gratuïta adreçada principalment a persones en actiu i, enguany, per primer cop, part d'aquesta comptarà amb el finançament del Consorci de la Formació Contínua de Catalunya (CONFORCAT).

En l'àmbit d'aprenentatge de llengües estrangeres, es continuarà oferint les tertúlies d'anglès i francès, però únicament en línia.

A part, es manté el seu ampli catàleg de serveis per a empreses, professionals i estudiants de la comarca tals com les bonificacions de la formació per la FUNDAE que s'ofereixen de forma gratuïta, la formació incompany adaptada a les característiques i necessitats de cada empresa, les consultories en plans de formació tant a nivell de diagnòstic com implementació, el suport als tràmits de beques per a alumnes i professorat que vol fer estades a l'estranger, les beques per aquells estudiants que realitzen pràctiques no remunerades per contribuir en els costos del transport i manutenció, el suport i cessió d'espais als estudiants de la UOC i l'Aula Mentor o les col·laboracions amb entitats diverses com ADRINOC, Impulsa, Integra, el Consell Escolar Municipal, la Comissió de formació de l'Ajuntament d'Olot, entre altres.

Un 2020 amb 1.968 matriculats
Durant aquest 2020 la Fundació ha portat a terme una gran tasca formativa amb un total de 1.968 matrícules, 2 postgraus, 5 seminaris empresarials, 25 sessions per a emprenedors, 36 sessions en TIC per ajudar a la recerca de feina, 8 formacions amb eines per superar la crisi provada per la COVID-19 i més d'una desena de cursos professionals amb PIMEC en jardineria, turisme, idiomes, educació i formació incompany. Pel que fa al nombre de matriculats i alumnes, destaca la gran presència de dones, que suposa el 62% de l'alumnat, seguint amb la tendència des de l'inici de la Fundació.


Autor: Redacción


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...