Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

L'Ajuntament d'Olot i la Fundació Vila Casas signen un conveni de col·laboració

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  27/01/2021  -  15:42

El projecte de col·laboració que ara comença a caminar té com a objectiu dotar a la ciutat d'Olot d'un projecte pioner en la posada en valor del patrimoni propi a través de les obres d'art contemporani


Moment de signar el conveni

Moment de signar el conveni



Aquest dimecres s'ha dut a terme la signatura del Conveni marc de col·laboració entre l'Ajuntament d'Olot i la Fundació Privada Vila Casas per a regular el préstec en comodat d'obres d'art de la Fundació per a la seva exposició. La signatura ha tingut lloc a la seu barcelonina de la Fundació Vila Casas -Casa Felip-, i ha estat rubricat pel Sr. Antoni Vila Casas, president de la Fundació i el Sr. Josep Berga Vayreda, alcalde d'Olot.

El projecte de col·laboració que ara comença a caminar té com a objectiu dotar a la ciutat d'Olot d'un projecte pioner en la posada en valor del patrimoni propi a través de les obres d'art contemporani, de la que és una de les col·leccions d'art contemporani més important del país. És per això, que l'Ajuntament d'Olot posa a disposició de la Fundació Vila Casas la totalitat del seu fons artístic per desenvolupar diverses exposicions, accions o projectes que, des de la contemporaneïtat, analitzin temes d'interès de la societat olotina. Per la seva banda, la Fundació Vila Casas correspon, assignant a disposició del projecte tot el seu fons artístic, tant de pintura com d'escultura i fotografia.

El conveni persegueix implantar-se de forma decidida a la ciutat d'Olot i la Garrotxa, reivindicant l'espai crític i de reflexió que és propi de l'art contemporani, però sense oblidar i posant en valor l'enorme patrimoni històric i artístic que es custodien als fons dels diferents museus de la ciutat. Un diàleg que vol aprofundir, amb sentit crític, en el coneixement mutu del passat i del present artístic de la ciutat i del país. Una aposta ferma i decidida per obrir la ciutat d'Olot, definitivament, a l'art contemporani.

El projecte neix sota la direcció de Natàlia Chocarro, directora de Projectes Externs de la Fundació Vila Casas i de Xavier Palomo, Gestor Cultural i Comissari Independent i amb la col·laboració dels tècnics de cultura de l'Ajuntament d'Olot.


Autor: Redacció


#olot #fundaciovilacasas


#olot #fundaciovilacasas





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...