Notícies més llegides




Política


Puigcerdà

El PDeCAT presenta els candidats de la comarca de la Cerdanya

Política  -  27/01/2021  -  15:53

Per la seva banda, Jaume Dulsat ha volgut que “és necessari que des de la Generalitat es tingui una mirada més local quan s’apliquen confinaments territorials com els de la Cerdanya, que ha suposat un greuge econòmic i social a una economia ja molt malmesa”


PDeCAT presenta els candidats de la Cerdanya

PDeCAT presenta els candidats de la Cerdanya



El cap de llista del PDeCAT a les comarques gironines i alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha visitat aquest matí la ciutat de Puigcerdà on ha dut a terme una trobada amb empresaris de la localitat per conèixer les impressions del sector arran dels confinaments perimetrals aplicats a la comarca.

Tanmateix, el PDeCAT ha presentat als membres de la candidatura per la comarca de la Cerdanya: Àlex Rubio, regidor de cultura, festes, comunicació i noves tecnologies de l’Ajuntament de Puigcerdà, que ocuparà la posició número quatre a la demarcació de Girona, i Albert Maurell, alcalde de Prullans, número catorze de la llista per la circumscripció de Lleida; acompanyats de l’alcalde de Puigcerdà i vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira.

L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha remarcat que “el PDeCAT és l’opció més necessària que mai, una força central que representa a les necessitats del gruix del país i està al costat de les necessitats de la ciutadania i del teixit productiu en aquests moments difícils”. A més, Piñeira ha destacat que “en Jaume Dulsat és el millor candidat per defensar els interessos i les necessitats de Puigcerdà i la Cerdanya al Parlament de Catalunya”.

Per la seva banda, Jaume Dulsat ha volgut que “és necessari que des de la Generalitat es tingui una mirada més local quan s’apliquen confinaments territorials com els de la Cerdanya, que ha suposat un greuge econòmic i social a una economia ja molt malmesa”.

A més, Dulsat ha volgut recordar com “des del PDeCAT hem aconseguit recentment una patida econòmica d’un milió d’euros als pressupostos generals de l’Estat per a la millora del tram entre Ripoll i Puigcerdà, una línia que històricament ha estat menystinguda i que acumula greus deficiències”. A més, el cap de llista del PDeCAT aposta perquè “aquesta línia pugui ser gestionada des de Catalunya pensant en el territori i les seves necessitats”.


Autor: Redacció


#puigcerda


#puigcerda





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...