Notícies més llegides




Política


Llançà

Nova agrupació socialista Llançà-Portbou

Política  -  20/01/2021  -  16:21

L'alcalde de Llançà, Francesc Guisset, serà el primer secretari i Gael Rodríguez de la JSC el secretari d'organització




Els socialistes de Llançà i Portbou van aprovar fa uns dies constituir la nova agrupació del PSC Llançà-Portbou. En una assemblea telemàtica que va comptar amb el primer secretari del PSC de Comarques Gironines i diputat, Marc Lamuà, es va decidir per unanimitat la creació de l'agrupació i la nova executiva.

L'alcalde de Llançà, Francesc Guisset, serà el primer secretari i Gael Rodríguez, de la Joventut Socialista de Portbou, serà el secretari d'organització i a més portarà comunicació, xarxes i joventut. Guisset i Rodríguez estaran acompanyats per la llançanenca Laia Guisset i el portbouenc Rafa Díaz que treballaran plegats en la secretaria de cohesió municipal. La regidora socialista Elsa Rodríguez i Judith Bellido ajudaran en tasques de comunicació i xarxes socials.

Guisset ha volgut explicar que "l'objectiu de l'agrupació és treballar per augmentar la militància i fer més forta l'agrupació i consolidar el partit al territori. És per aquesta raó que hem creat una comissió de joventut, per tractar d'eixamplar la base socialista als municipis de Llançà i Portbou des del jovent i també per assegurar que a les eleccions de 2023 Llançà i Portbou presentaran llistes del PSC".

El primer secretari del PSC de Comarques Gironines, Marc Lamuà, ha valorat que "la nova executiva reuneix l'experiència en la gestió municipal i militants històrics, amb gent jove i amb molta empenta que segur que permetran un salt endavant dels socialistes. Estic segur que la bona diligència a l'alcaldia de Llançà d'en Francesc Guisset es traslladarà a l'agrupació".

A l'assemblea també es van tractar temes com la gestió de govern de l'Ajuntament de Llançà, de la qual la regidora i 2a tinent d'alcalde, Sílvia Barris, en va fer una valoració molt positiva explicant que en menys de dos anys ja s'ha complert pràcticament tot el programa electoral.


Autor: Redacción


#psc


#psc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...