Notícies més llegides




Salut


Blanes

El nombre de pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella es de 67 persones i s'han produït 3 defuncions

Salut  -  15/01/2021  -  09:17

A l'Hospital Comarcal de Blanes hi ha 15 pacients, i a Calella 31 ingressats a l'hospital i 21 al sociosanitari


Hospital Comarcal de Blanes

Hospital Comarcal de Blanes



L'últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació amb l'afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació es manté igual que fa tres dies. Actualment hi ha un total de 67 pacients ingressats, igual que en l'anterior recompte, tot i que cal remarcar que també han mort 3 persones. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 55 persones, i n'hi ha 2 de confinades per contacte estret amb un positiu.

A l'Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 15 persones ingressades, 4 menys que fa tres dies, durant els quals hi ha hagut 2 ingressos, 4 altes i 2 defuncions. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 52 pacients: 31 són a l'hospital i 21 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l'Hospital de Calella hi ha hagut 14 nous positius, 15 altes i 1 defunció; i al sociosanitari s'han registrat 6 nous positius i 1 alta.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 265 persones ingressades per COVID, 18 menys que tres dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 48.736 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.455 persones, 34 més en relació amb l'anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l'actualitat el risc de rebrot ha tornat a augmentar i continua a la zona alta. Ara és de 601, quan en l'anterior comunicat era de 522. A Blanes també s'ha registrat un creixement, i continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 536 i en l'anterior actualització era de 354.


Autor: Redacció


#blanes #coronavirus


#blanes #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...